Egy 5 éves beteg kislány miatt lett kopasz Hamupipőke – Megható fotósorozat

Forrás: Mother Hubbard Photography -
hajhullás fotózás Hamupipőke kopasz haj rákbeteg kislány sapka önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy kihullott a kis Isabella Harvey haja, úgy kezdte elveszíteni önbizalmát a rákbeteg kislány. Egy kopasz Hamupipőke azonban újra helyreállította a gyermek önértékelését.

Egy kopaszsapka segített Isabella Harveynak abban, hogy végre igazi Disney-hercegnőnek érezhesse magát. Az 5 éves kislány, akinek 3 hónappal ezelőtt újult ki a rákja, édesanyja szerint egyre jobban kezdte elveszíteni önbizalmát kihulló haja miatt.

Forrás: Mother Hubbard Photography

Az anyuka, Pina Harvey azonban nem hagyta, hogy Isabella elveszítse a magába vetett hitét: egy rákbetegeket támogató szervezet segítségével megszervezett egy fotózást, amelyen egy Hamupipőkének öltözött modellel hozták össze a kis Isabellát.

Isabella és testvérei Hamupipőkével Forrás: Mother Hubbard Photography

A kislány eleinte alig akarta levenni a fejfedőjét, ám amikor meglátta a kopaszsapkába öltözött Disney-hercegnőt, rögtön elszállt a félelme. A fotózásról készült többi képet ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.