Agykárosodást szenvedett halála előtt Amy Winehouse?

halál film életrajzi film énekesnő Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő halála óta számos feltételezés és hír röppent fel az életével kapcsolatban, most pedig egy újabb pletyka látott napvilágot.

Amy Winehouse 2011. július 23-án, súlyos alkoholmérgezés következtében hunyt el londoni otthonában. Az életéről egy rövid, de annál tartalmasabb film készült az idén Amy - Az Amy Winehouse-sztori címmel. A film rendezője, Asif Kapadia elképesztő kijelentéseket tett az énekesnővel kapcsolatban. Többek között azt állítja, hogy Amy agykárosodást szenvedett a halálát megelőző években - írja a The Sun. A férfi azzal támasztja alá a felvetését, hogy az énekesnő már 17 évesen rendszeresen fogyasztott alkoholt és drogokat, így egy idő után már nem tudott tisztán, és megfontoltan gondolkodni.

Forrás: AFP/Ben Stansall

"Mondhatjuk, hogy mentálisan beteg volt és az agya is károsodott, ami a rengeteg drognak volt köszönhető" - mondta a rendező.

A kijelentés heves indulatokat váltott ki a rajongókból. Az éneksnő apja, Mitch Winehouse nem is hajlnadó megnézni a filmet, és perrel fenyegeti a készítőket.

Hatalmas fodros cicikkel szexizik Kustánczi Liahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-kustanczi-lia-hatalmas-fodros-cicikkel-fotozkodott-a-medenceparton.htmlA dj nagyon dögös képet posztolt Facebook oldalára, amin napszemüvegben és bikiniben mosolyog a medencepartról.TV + Sztárok--Liptai Claudia kiborult - Nem bírta elrejteni fájdalmát!http://www.life.hu/sztarok/20150708-liptai-claudia-oriasi-kiborulasa-es-dramaja-a-joban-rosszban-sorozatban.htmlElképesztő kiborulás Liptai Claudiától: így még sosem láthattuk a színésznőt!TV + SztárokOrigoTöbb milliós gyémántot akasztottak Sarka Kata és Kulcsár Edina nyakába Monte-Carlóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-tobb-millios-gyemantot-akasztottak-sarka-kata-es-kulcsar-edina-nyakaba-monte-carloban.htmlÉlményekkel teli tért haza Monte-Carlóból Sarka Kata és Kulcsár Edina, akik mindketten többször is feltűntek a kifutón lovaspóló-világbajnokság divatbemutatóval összekötött gálaestjén. A többmilliós ékszerek viszont ott maradtak.TV + SztárokOrigoHoppá! Demcsák Zsuzsát randira hívta Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-demcsak-zsuzsat-a-tv2-mokka-musorvezetojet-randira-hivta-varga-viktor-enekes.htmlVarga Viktor egy romantikus kocsikázásra hívta Demcsák Zsuzsát. A Mokka adásából kiderült, mit válaszolt a kedves invitálásra a műsorvezető. TV + Sztárok--Amy anyja tudta, hogy lánya fiatalon fog meghalnihttp://www.life.hu/sztarok/20130704-amy-winehouse-mamaja-janis-azt-mondta-soha-nem-gondolta-hogy.htmlAmy Winehouse édesanyja azt mondta: soha nem gondolta, hogy lánya 30-on túl is élni fog. Az énekesnő most lenne ennyi idős, ha élne...TV + SztárokHugh Jackmant eltiltották Angelina Jolie-tólhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-hugh-jackman-szineszt-felesege-eltiltotta-angelina-jolietol.htmlA színész, aki mindig a legszebb nőkkel forgathat, Angelina Jolie-t soha nem kaphatja meg. De vajon miért?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.