Elképesztő! Mindennap 2014. október 15-re ébred egy fiatal nő

agy film amnézia baleset memória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki ismeri az 50 első randi című filmet, annak nem kell bemutatnunk a sztorit. A filmben lejátszódó jelenetek azonban most a valóságban is megtörténnek.

A 28 éves Nikki Pegram 2014. október 15-én csúszott el a Kettering Központi Kórház épülete előtt, miután szállításra várt a térdműtét után. A nő az esés következtében úgy beverte a fejét, hogy kétórás epilepsziás rohamot kapott, és az agya a történtek óta képtelen az emlékek tárolására – írja Daily Mail.

A vele készült interjút itt láthatod:

Nikki mindennapja ugyanaz a baleset óta, és amikor felébred, nem tudja, hogy már 2015-öt írunk. Ráadásul még egészségügyi támogatást sem kap, mivel a hatóság szerint nincs szüksége rá.

Az egykori bármenedzser az esés óta semmilyen munkát nem tud elvégezni, mivel ébredéskor nem is emlékszik rá, hogy mi történt vele. Mint a hollywoodi filmben, a nő itt is naplót vezet, ami a segítségére van a mindennapokban. A családot nagyon megviselték a történtek. Az asszonynak egy gyermeke van, Freddie, aki ebben a hónapban kezdte el az iskolát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.