Súlyosan megsérült Alvaro Morata, a spanyol válogatott és a Juventus focistája

Forrás: AFP -
spanyol válogatott Alvaro Morata Juventus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken a spanyol és a svájci válogatott kijutott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Alvaro Morata, a spanyol válogatott és a Juventus játékosa azonban súlyosan megsérült.

Alvaro Morata szárkapocscsonttörést szenvedett, így már az első félidőben kiállni kényszerült válogatottja Luxemburg elleni meccsén - írja cikkében az Origo.

Morata súlyos sérülést szenvedett. Forrás: AFP

Sajtóhírek szerint körülbelül négy hónapot kell kihagynia, de ez még nem a végleges diagnózis és prognózis.

Dögös pasik a BL-döntőről: Alvaro Morata

A júniusi 2015 BL-döntőt megelőzően összegyűjtöttük azokat a pasikat, akikért női szemmel is érdemes néznünk a fociközvetítéseket. Akkor a Juventus és a Barcelona szépfiúit gyűjtöttük csokorba, felsorolásunkban pedig Morata is helyett kapott, nem véletlenül.

Alvaro egy fiatal, mindössze 22 esztendős csatár, aki a Real Madridból érkezett a Juventusba. Úgy tudni, sokáig Raúl utódjának tartották, de nem kapott elég lehetőséget, ezért 2014 nyarán a Zebrákhoz szerződött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.