Szeretne még játszani kisunokájával Majka édesanyja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este Majka egy szomorú videoüzenetbenmondta le székelyudvarhelyi fellépését,később az is kiderült, hogy édesanyja állapota fordult rosszabbra. 

A zenész-műsorvezető anyukájánál 15 éve diagnosztizáltak először daganatot. A rák a vastag- és vékonybele, valamint a petefészke után a lépét támadta meg.

"A napokban bukott ki, hogy megint pengeélen táncolok. Most a lépemen találtak rosszindulatú elváltozásokat. A PET-CT-vizsgálatra várok, és ha ebben az esetben is a korábbi eredmények igazolódnak be, kiveszik a lépem" – mesélte a Story magazinnak Ibolya néni még februárban.

"Minden akkor kezdődött, amikor tizenöt éve megműtöttek áttétes petefészekrákkal. Azután ugyan tíz éven át tünetmentes voltam, de az elmúlt öt évben volt baj rendesen. Megműtöttek vastag- és vékonybélrákkal is. Mindkét esetben szerencsém volt, mert időben sikerült észrevenni a bajt. Fantasztikus orvosok gyógyítottak, és gyógyítanak ma is. (...) Nagyon remélem, hogy Olivér érkezésére rendbe jövök, mert szeretnék még vele is eltölteni egy pici időt" – nyilatkozta akkor Majka édesanyja.

Fotó: Polyák Attila - Origo

15 éve harcol a rákkal Majka édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20160514-15-eve-harcol-a-rakkal-majka-edesanyja.htmlCsütörtökön este Majka egy szomorú videoüzenetbenmondta le székelyudvarhelyi fellépését, majd pénteken már arról lehetett olvasni, hogy műsorvezetőt felmenti a TV2 a munkavégzés alól - csak a vasárnap esti A Nagy Duettre kell megjelennie -, hogy minél többet beteg édesanyja mellett lehessen. Lapinformációk egyébként ezt cáfolják, bennfentesek állítják, hogy Majka természetesen a duett próbáin is részt vesz. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoRehabilitációs intézetben tanítják újra járni Kulka Jánosthttp://www.life.hu/drlife/20160513-rehabilitacios-intezetben-tanitjak-ujra-jarni-kulka-janost.htmlEgy agyvérzésen átesett betegekkel foglalkozó rehabilitációs intézetbe szállíthatják nemsokára Kulka Jánost. A színész egyre jobban van, az intézetben orvosok és gyógytornászok tanítják majd újra bot nélkül járni. Dr. Life--Döbbenetes testsúly! 200 kilót fogyott Charityhttp://www.life.hu/drlife/20160505-200-kilot-fogyott-charity-pierce.htmlCharity Pierce jóideje küzd hatalmas súlyfeleslegével. A nőnek gyomorbypass-műtéte után 200 kilót sikerült leadnia, előtte 353 kilót nyomott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.