Végre visszatért! Kulka János ismét remek formában van

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János színész stroke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország aggódott Kulka Jánosért, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba. Sokan attól tartottak, ha túl is éli ,akkor sem lesz már olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni, ám a színészt ennél erősebb fából faragták: a színész a hétvégét a családjával töltötte, és láthatóan remekül érzi magát.

"Feltételezem, hogy a nővérével és az ő családjával ebédelt a művész úr" – mesélte vidáman a Borsnak a névtelenséget kérő olvasó, aki szerint a művész szemmel láthatóan

ismét remek formában van.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Pont a Borsban olvastam áprilisban, hogy a nővére, Kulka Janina, aki orvos, azt kérte az emberektől, hogy drukkoljunk, küldjünk pozitív energiát a testvérének. Mi meg is tettük. Remélem, talán ez is számított valamit abban, hogy ma újra egészséges. Annyira jól nézett ki! Sokat fogyott, az igaz, de láthatóan nagyon jó kedve volt, és jó étvággyal evett. Mindkét kezét tudta használni, a korábbi aggodalmaknak, a látottak szerint legalábbis, nem volt alapjuk. Komolyan mondom, boldogság volt nézni, hogy egy ilyen betegségből felgyógyult. Nagyon jó egészséget kívánok neki, és remélem, nem haragszik azért, hogy ezt elmondtam. Velem együtt sok rajongója van, sokan aggódtak érte, szorítottak neki. Szerintem nem baj, ha megtudják, hogy az, akit szeretnek, tisztelnek, meggyógyult. Remélem, hamarosan újra a színpadon is láthatjuk Kulka Jánost" - mesélte lelkesen a rejtélyes olvasó.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Ahogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost április 12-én először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították, miután stroke-ot kapott. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani, de állapotáról eddig elég kevés hír érkezett. Legutóbb azonban már arról cikkeztek a lapok, Kulka János kikerült az intenzív osztályról, és egyre többet kommunikál a családjával.

A 21 éves lányt a szexchat rántotta ki az anorexia karjai közülhttp://www.life.hu/drlife/20160817-a-21-eves-lanyt-a-szexchat-rantotta-ki-az-anorexia-karjai-kozul.htmlA 21 éves lány már csak csont és bőr volt, amikor úgy gondolta, hogy ideje változtatni az életén: az anorexiás lány szexmunkásnak állt. Mindez pedig a testén, lelkén, és anyagi helyzetén is segített. Dr. LifeOrigoSokkoló! 20 méter magasról esett a nézőkre egy hatalmas kamera Rióbanhttp://www.life.hu/drlife/20160816-nezokre-esett-egy-hatalmas-kamera-rioban.htmlVérző orrú és nyakmerevítővel ellátott embereket látni azon felvételen, amely azután készült, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos közvetítőcsatornájának egyik kamerája lezuhant. Dr. Life--Tudtad? A nárcisztikus emberek a lájkokból táplálkoznakhttp://www.life.hu/drlife/20160815-a-narcisztikus-emberek-a-lajkokbol-taplalkoznak.htmlFut, jógázik, gyúr, mindemellett pedig odafigyel az étkezésére is - mindenkinek akad olyan Facebook ismerőse, aki minden percéről tájékoztatja követőit. Nos, ők nagy eséllyel nárcisztikus személyiségzavarral küzdenek, legalábbis a brit kutatók szerint. Dr. Life--Rejtélyes betegségben szenved a négyéves bangladesi fiú http://www.life.hu/drlife/20160810-a-negyeves-bangladesi-fiu-ugy-nez-ki-mint-benjamin-button.htmlEgy négyéves, szegény családból származó bangladesi kisfiú, Bajezid Sikdar a kora ellenére úgy néz ki, mint egy öregember. Az orvosok egyelőre tehetetlenek, nem tudják mi okozhatja ezt a betegséget. Dr. LifeOrigoAlig féléves koraszülöttet élesztettek újra a mentősökhttp://www.life.hu/drlife/20160726-alig-6-honapos-koraszulottet-elesztettek-ujra-a-mentosok.htmlEgy 24 és fél hetes terhes kismama görcsölni kezdett, majd világra hozta koraszülött gyermekét. A helyszínre érkező mentősöknek már életet kellett menteni. Dr. Life--Egy lány meghalt a Balaton Soundon - Valóban a túl sok víz ölhette meg?http://www.life.hu/drlife/20160726-egy-lany-meghalt-a-balaton-soundon-drogozott-es-tul-sok-vizet-ivott.htmlA Balaton Soundon elhunyt lány partidrogot fogyasztott, majd utána több liter vizet ivott. Ez okozta a halálát. Vajon a víz tényleg öl? Hogyan lehetséges ez? Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.