Rejtélyes betegségben szenved a négyéves bangladesi fiú

Forrás: Youtube -
öregedés Benjamin Button különös élete Banglades
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négyéves, szegény családból származó bangladesi kisfiú, Bajezid Sikdar a kora ellenére  úgy néz ki, mint egy öregember. Az orvosok egyelőre tehetetlenek, nem tudják mi okozhatja ezt a betegséget.

Az eset érdekessége folytán a dakkai egyetemi kórház vállalta, hogy diagnosztizálja a betegséget, valamint a család rossz anyagi helyzetére való tekintettel, ha van gyógymód, akkor

azt is ingyen adják majd a kisfiúnak.

Forrás: Youtube

A négyéves kisfiú, Bajezid arcán, és testén lóg a bőr, nem hall rendesen, és szívpanaszokkal is küzd. Egyelőre egy orvosok sem tudják megmondani, hogy a furcsa öregedés mitől alakulhatott ki.

A betegség oka az úgynevezett korai öregedés, azaz a progéria is lehetne, aminek következtében a szervezet a szokásosnál sokkal gyorsabban öregszik. Ám Bajezid esetében annak a folyamatnak, amelynek fel kéne gyorsulnia, megállt, sőt, javulást mutat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.