A Disney-csillag Selena Gomez csütörtökön kórházba került - mert hányingere volt, és komoly fejfájásra panaszkodott. A fiatal lányt egész éjjel bent tartották, pénteken pedig alapos vizsgálatoknak vetették alá. Mára végre kiderült, mi okozta a bajt.

Selena Gomez a pénteki, lemondott koncertje után hétfőn már fellépett Santa Monicában. Napokkal a kórházba szállítása után már sokkal jobb színben volt a tinisztár, így a rajongók százai végre megnyugodhattak. "Köszönöm nektek, hogy ennyien itt vagytok most velem. Sajnálom, hogy pénteken feleslegesen jöttetek el meghallgatni engem, de imádlak benneteket!" - mondta hétfőn Selena a koncert közben.

NorthfotoA riporterek azt tudakolták a szépségtől, miért is került kórházba a múlt héten. "Alig ettem mostanában, így hirtelen elgyengültem. Ezen kívül kissé túlterheltem a szervezetemet, és komoly vashiányt is diagnosztizáltak nálam. De már sokkal jobban vagyok" - mondta a tizennyolc éves énekesnő, akit még szombaton is vizsgáltak a kórházban.

 

Amikor a gyógyszerek már nem használnak - Az allergia lelki okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110516-amikor-a-gyogyszerek-mar-nem-hasznalnak-az-allergia-lelki.html 3 tévhit az allergia kezelésérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110512-tenyek-es-tevhitek-az-allergia-kezeleserol.html Elballagott az allergiám!http://www.life.hu/gyogyulj/20110516-allegra-elballagott-az-allergiam.html Csak erős idegzetűeknek! Egy kilogrammos követ operáltak ki egy férfibőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110612-csak-eros-idegzetueknek-egy-kilogrammos-kovet-operaltak-ki-egy-ferfibol.html Csapd be az agyad! 6 kiváló alternatív fájdalomcsillapítóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110601-csapd-be-az-agyad-6-kivalo-alternativ-fajdalomcsillapito.html Chris Evans, a Captain America sztárja beismerte, hogy kopaszodikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110609-chris-evans-a-captain-america-sztarja-beismerte-hogy-kopaszodik.html