Budapesten gyógyul a brit musicalszínész

musical színész fogászat Budapest fogászati kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több brit utazik külföldre, elsősorban Kelet-Európába, hogy rendbehozassa a fogait, ugyanis az árak itt jóval kedvezőbbek, miközben a fogászati ellátás minősége kifogástalan.

Mikor Jackie Clune musicalszínésznő elülső fogkoronája egy évvel ezelőtt kiesett, nagyon meglepődött, mikor közölték vele, hogy egy helyreállító fogkezelés közel 7000 angol fontba, azaz körülbelül 2 300 000 forintba kerülne. A színésznő koronáját nem lehetett javítani, ezért teljes fogpótlásra volt szükség.

A horribilis fogászati kezelési összeg a legtöbb ember számára megfizethetetlen, ezért egyre nagyobb figyelem irányul a kelet-európai országokra, elsősorban Magyarországra, ahol a szakképzett és megbízható fogorvosok az angliai ár töredékéért dolgoznak.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

A Jackie Clune által választott magyar fogklinika például rendelkezik brit kirendeltséggel, ahol előzetes konzultációra is lehetőség nyílik, mielőtt valaki elhatározza, hogy Budapestre utazik rendbehozatni a fogait.

Jackie Clun végül mindössze 2300 fontot (körülbelül 780 000 forintot) költött a magyar fővárosban, megspórolva ezzel 5000 fontot, és - bevallása szerint - igencsak elégedett volt az eredménnyel.

Eltorzult fejjel került kórházba a magyar sztár - ijesztő fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121204-korhazba-kerult-talmacsi-gabor-sztarsportolo.htmlIlyen egy borzalmasan félresikerült fenékimplantátumhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121130-borzalmasan-felresikerult-a-fenekimplantatuma-egy-nonek-videon-lathato-hogy-megforditja.htmlMeghalt egy kisfiú, miközben anyja netezetthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121130-meghalt-egy-gyermek-mikozben-az-anyja-az-okostelefonjan-netezett-.htmlTúlélhető a villámcsapás?http://www.life.hu/gyogyulj/20121128-tragedia-hatalmas-vihar-hogyan-lehet-tulelni-a-villamcsapast.htmlAnyjuk szeme láttára válnak felnőtt fiai újra gyerekkéhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121129-benjamin-button-kulonos-elete-valt-valosagga-a-clark-testverek-ritka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.