Gyógyvarázs: Nem a munkatársakat ajándékoztuk meg, hanem a gyerekeket

iskola gyógyvarázs jótékonyság adományozás gyermekegészség kórház fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ahelyett, hogy az ügyfeleinknek, munkatársainknak ajándékot vennénk, az egész magyar társadalomnak szeretnénk átadni egy karácsonyi ajándékot a gyermekegészségügy területén" - mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs igazgatója a Life.hu riporterének.

A Gyógyvarázs program keretében összesen 8 millió forintot osztottak szét 3 intézmény között karácsonykor - a videóban bemutatjuk, hogy valójában kik azok, akik megkapták a milliós adományozást. Külön érdekesség, hogy a szerencsések között szerepel a Gyengénlátók Általános Iskolája is, ahová a Voice tehetségkutatójában felfedezett Agárdy Szilvia járt.


szólj hozzá: Gyógyvarázs


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Gyógyvarázs: Több mint 410 millió forint a gyermekegészségügynekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130226-gyogyvarazs-tobb-mint-410-millio-forint-a-gyermek-egeszsegugynek.htmlGyógyvarázs: A mese gyógyító erejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130121-a-kh-gyogyvarazs-onkentesei-meseolvasassal-sok-boldog-percet-szereztek-beteg.htmlK&H gyógyvarázs: 8 millió forintos karácsonyi segítséghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121206-k-and-h-gyogyvarazs-8-millio-forintos-karacsonyi-segitseg-.htmlGyógyvarázs: Így örültek a gyerekek a játékoknak az Országos Idegtudományi Intézetbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121004-gyogyvarazs-igy-orultek-a-gyerekek-az-jatekoknak-az-orszagos-idegtudomanyi.htmlGyógyvarázs: Temérdek játék és könyv a hazai kórházaknakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121001-gyogyvarazs-temerdek-jatek-es-konyv-a-hazai-korhazaknak.htmlGyógyvarázs: "21. hétben jártunk, mikor kiderült, hogy hiányzik a kislányunk bal alkarja"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-530-ezer-forint-tamogatast-nyert-a-gezenguz-alapitvany-a-gyogyvarazs.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.