A 28 éves táncoslány testét másfél éve támadta meg a gyillkos kór. Mostanra tünetmentes, mégis úgy döntött, biztonsági okokból kiveteti petefészkét és mellének mirigyállományát.

Nem csak Angelina Jolie, de pár napja Anastacia is levetette a melleit. Úgy tűnik, hazánban is egyre elterjedtebb ez a fajta megoldás a rák ellen. Most a Csillag születikből ismert Gomes döntött úgy, meghozza élete legnehezebb döntésést.

Fotó: RTL Klub

- Alig egy évvel ezelőtt egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy petefészek-daganatom van. Kezdetben jó indulatú cisztának gondolták az orvosok, de nagyobb volt a baj - árulta el a fiatal lány diagnózisát a Borsnak. Nem csoda, hogy a táncos megijedt, mert édesanyja 36 évesen ugyanebbe a betegségbe halt bele.

Gomes tehát nem kockáztat, önként vállalja a drasztikusnak tűnő, de végül a teljes testi-lelki gyógyuláshoz vezető műtétsorozatot. - Nem volt könnyű döntés, de a helyes út, ha nem várom ki az öt évet, hiszen akkor már áttétek is keletkezhetnek. Januárban kés alá fekszem és hagyom, hogy eltávolítsák a petefészkemet és a mellemből azokat a szöveteket, melyekben sejtszinten megtalálható a rák.

 

Így készíts stresszoldó fürdőt!http://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20131004-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-stresszoldo-labfurdot.html Övé lesz a világ leghatalmasabb mellehttp://www.life.hu/gyogyulj/20131005-mellnagyobbitas-lacey-wildd-ujabb-mellmutetre-keszul.html 53 ember lett rosszul egy gyorsétterembenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131005-53an-lettek-rosszul-penteken-egy-szekesfehervari-gyorsetteremben.html Egyre több nő követi Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/gyogyulj/20131001-angelina-joliehatas-megnegyszerezodott-az-emloeltavolitas-utan-erdeklodok-szama.html Már ötven áldozata van az óriásdarazsaknak Kínábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131004-oriasdarazsak-tamadtak-a-diakokra-kinaban.html Emiatt stresszelnek a gyerekek az iskolábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130916-az-iskolai-stressz-okai.html Halálos betegség fenyegeti Varga Viktor szerelméthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131003-varga-viktor-enekes-szerelmet-cinthya-dictatort-halalos-kor-fenyegeti.html