A filmproducer a tenyerén hordozza ifjú feleségét, akit mindennel el is halmoz. De ki hinné, hogy a sok ajándék kártékony is lehet...

A színésznői babérokra törő Vajna Tímea sokáig nem értette, miért folyik rendszeresen az orra és miért vörösödik a szeme. Végül kiderült, mindenért filmproducer férje és születésnapja a felelős. 

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A harmincegyedik születésnapomra kaptam a második cicámat Andytől. Szimba és Chanel jó barátok lettek, én azonban egyre rosszabbul éreztem magam. Egy átfogó allergológiai vizsgálat során derült ki, hogy szinte mindenre allergiás vagyok, így a macskaszőrre is" - mesélte Timi a Borsnak. A szőrös kis kedvencek eltávolítása persze szóba sem jött a sztárházaspárnál, inkább egy humánusabb megoldást kerestek. Így kötöttek ki a keleti orvostudománynál. "Elkezdtem rendszeresen akupunktúrára és akupresszúrára járni. Alkalmanként apró tűk tucatjaival szurkálják tele a testem, a talpamtól a fejem búbjáig. Hatásos gyógymód, az orrfolyásom már elmúlt, és a szemem is csak ritkán vörösödik be. Sőt, a felfázásomat is hamar meggyógyította. Hallottam, hogy ezt a módszert már a gyermeknemzéssel kapcsolatban is alkalmazzák, de ezt a verziót még nem próbáltam ki. Nem időszerű a kérdés" - fejtette ki Timi.