Sok zabkása és semmi pasi – Erre esküszik a 109 éves Jessie

Forrás: Northfoto -
férfi legidősebb ember titok hosszú élet Skócia gondozó zabkása
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartózkodj a férfiaktól és egyél sok zabkását! – így szól Skócia legidősebb emberének jó tanácsa. Tudhat valamit Jessie Gallan, aki idén ünnepelte 109. születésnapját.

Maradj távol a pasiktól! Többek között erre esküszik Jessie Gallan, aki január 2-án töltötte be 109. életévét, ezzel pedig ő lett Skócia legidősebb embere.

Forrás: Northfoto

A ma idősek otthonában élő asszony, aki soha nem volt férjnél, 13 éves korában ment el otthonról, ahol öt nővérével és öccsével osztozkodtak egyetlen szobán. Gallan ezután fejőslánynak állt egy farmon, később egy hotelben kezdett el dolgozni.

Ezért egyél sok zabkását

Nem csupán Jessica esküszik erre a szuper ételre: hogy a zabkása mennyire tökéletes reggeli, arról a magát Zabkásakirálynőnek becéző Gökler Kriszti mesélt a Life.hu-nak ITT.

Ki a világ legidősebb embere?

A magát 170 évesnek valló jógi vezeti a világ legidősebb emberének rangsorát, ám pontos és hivatalos adatok híján még mindig a 116 éves Misao Okawa birtokolja hivatalosan a címet. Szintén Japánban él a világ legidősebb férfija, Momoi Szakari, míg a Földkerekség legidősebb házaspárja jelenleg az Egyesült Királyságban élnek: az indiai származású Karam Chand 109 éves, felesége, Kartari pedig 102.
Csokievés, sok alvás és semmi házasság– ez lenne a hosszú élet titka?http://www.life.hu/news/20140902-egy-127-eves-mexikoi-asszony-leandra-becerra-lumbreras-a-vilag-legidosebb-embere.htmlEgy mexikói asszonyt tartanak most a világ legidősebb emberének, miután vasárnap 127 éves lett. A nő elárulta a hosszú élet titkát is.News--A hosszú élet elixírje: spirulina, a „zöld arany"http://www.life.hu/ez-zsir/20140430-a-spirulina-alga-jotekony-hatasai.htmlKépzelj el egy olyan csodaeledelt, ami erősíti az immunrendszert, növeli az állóképességet, csökkenti az étvágyat és még a bőrödnek is jót tesz. Vajon létezik ilyen szuperétel? Igen. Úgy hívják, spirulina alga, ami a Föld egyik legősibb élőlénye. A Life.hu most elárulja, miért érdemes beiktatnod a „jövő táplálékát" a mindennapi étrendedbe!Ez Zsír!--Akik tudják a hosszú élet titkáthttp://www.life.hu/drlife/20130109-a-hosszu-elet-titkat-orzi-a-gorog-ikaria-sziget-rengeteg.htmlA görög Ikaría szigetének lakói átlagosan tíz évvel tovább élnek, mint a többi nyugat-európai ember - mutat rá az Athéni Egyetem szakembereinek tanulmánya, amely részletesen elemzi a szigetlakók hosszú életének titkát.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.