Speciális orvosi kezelésekre kell járnia erős gerincfájdalmai miatt Osvárt Andreának. Vajon mi lesz így vele?

Osvárt Andrea nemrégiben egy díjátadó gálán jelent meg teljes pompában, de ahogy a blikk.hu beszámolt róla, már akkor is fájdalmai voltak. Nemsokára egyre rosszabb lett az állapota, így orvoshoz kellett fordulnia. A színésznőt meglepte, hogy ilyen komoly fájdalmai vannak, hiszen az egészséges életmód híve: az étkezésre és a testmozgásra is odafigyel. Kiderült, hogy a színésznő problémái lelki eredetűek: túlvállalta magát a munkában, ráadásul egyedül él, így nincs kivel megosztania terheit.

Forrás: Redlemon

A színésznőt korábban térdproblémákkal kezelték, ugyanazzal az akupunktúrás eljárással, mint most. „Három éve a térdem fájt, akkor azt két kezeléssel helyre tette Marina. Azóta csak benne bízom, és igazam lett, két kezelés után megint enyhül a fájdalom. Legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy valószínűleg a derékproblémám is lelki eredetű, ahogyan korábban a térdfájásom is az volt. Akkor olyan munkám volt, amelyben megalázottnak éreztem magam, azaz jelképesen térdre lettem kényszerítve. Most viszont túlvállaltam magam" – nyilatkozta a színésznő.

Andrea egyébként most indított be egy produkciós céget, amit szinte teljesen egyedül visz. Saját bevallása szerint elég nehezen adja ki a kezéből a feladatokat, ráadásul maximalista is. Reméljük hamarosan újra régi fényében láthatjuk majd a bájos színésznőt!