A család, a Békéscsabai Jókai Színház munkatársai és a színházrajongó nézők egy emberként imádkoznak Kara Tündéért.  A színésznőnek kedd este próba közben leállt a szíve, jelenleg intenzív osztályon ápolják. 

"Nagyon köszönöm,  hogy ennyien aggódnak. Abban maradtunk a színházzal, hogy sajtóközleményben tájékoztatjuk a párom állapotáról a közvéleményt"–mondta a Blikknek a színésznő férje,  Czitor Attila rendező.

Forrás: MTI/Rosta Tibor

 

Fekete Péternél, a békéscsabai színház direktoránál is aggódva érdeklődtünk. Az igazgató úr hosszú másodpercekig megszólalni sem tudott, amikor telefonon elértük. Végül el-elcsukló hangon közölte: megpróbálnak Tündének minél több energiát küldeni.

"Roppant nagy nehézséget okoz, hogy ebben a tragikus helyzetben mindenféle hírek megjelennek Tündi betegségével kapcsolatban.  Az egész társulat egy emberként szorít neki. Hihetetlen energiákat igyekszünk küldeni folyamatosan neki. Hisszük, hogy visszatér közénk, nagyon-nagyon várjuk vissza!" –  reagált a napilapo megkeresésére Fekete Péter, a békéscsabai színház direktora.

A Jászai Mari-díjas színésznő 27 éves volt, amikor 2001-ben mirigyrákot diagnosztizáltak nála, de legyőzte a rettegett kórt.  "Nálam ez a betegség nem csak egy ízben fordult elő. Folyamatosan vizsgálnak, félévente kontrollra járok" - nyilatkozta nemrégiben.