Így válik valóra több daganatos kisgyermek álma

Forrás: Jonathan Diaz -
fotográfus betegség fotó daganat gyerekek Johathan Diaz mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varázslatos fotósorozat készült olyan gyerekek közreműködésével, akik valamilyen rákos megbetegedéssel küzdenek. 

A spanyol fotográfus, Johathan Diaz ötlete az volt, hogy egy kis örömet csempész ezeknek az ártatlan gyerekeknek a hétköznapjaiba. A digitális utómunka segítségével tündéreket, szuperhősöket, és lovagokat varázsolt belőlük. Diaz arra szeretett volna rávilágítani, hogy a lehetőség bárkinek adott, hogy megvalósítsa az álmait. Az elkészült képek igazán tüneményesre, és meghatóra sikeredtek.

További fotókért kattints ide!

Cami, a tündér Forrás: Jonathan Diaz

William, a sárkány lovas Forrás: Jonathan Diaz

Caimbre, a hableány Forrás: Jonathan Diaz

Melltapintás, altájékcsekkolás és társai: 5+1 szűrés, amit évente el kellene végeztetnünkhttp://www.life.hu/drlife/20150922-5-1-szures-amit-evente-el-kellene-vegeztetnunk.htmlA szűrővizsgálatok célja egyrészről a megelőzés, másrészről egyes betegségek lehetőleg még időben történő diagnosztizálása. Sok dolgot „házilag” mi magunk is szűrni tudunk, de vannak olyan szűrővizsgálatok, amelyekért időről időre érdemes szakembert felkeresnünk. Dr. Life--Törőcsik Mari : „Már állandó istápolásra szorulok”http://www.life.hu/drlife/20150923-torocsik-mari-szineszno-mar-nehezen-viseli-a-korhazat-es-az-allando-istapolast.htmlKorábban úgy értesültünk, hogy rutin vizsgálatokról van szó, később azonban kiderült, hogy tüdőproblémái miatt kérte a kórházba szállítást a színésznő. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBetegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20150921-vitanyi-judit-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-egy-betegsegnek-koszonheti-teves-karrierjet.htmlAz életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. Dr. Life--Gyerekjátékkal leszokni a cigiről? Működhet!http://www.life.hu/drlife/20150818-tetris-gyerekjatekkal-leszokhat-a-cigirol-egy-kutatas-szerint.html„Ne játssz annyit kisfiam, mert rászoksz!” – ismerős lehet a szülői mondat sokaknak, akik valamivel rendszeresen játszottak fiatalabb korukban. Egy friss kutatás azonban akár kampányolhat bizonyos játékok mellett: egy vizsgálatban kiderült, hogy azoknál a felnőtt alanyoknál, akik a gyerekkorunkból már jól ismert Tetrist játszották a táblagépeiken, ötödével csökkent a dohányzás iránti vágy.Dr. LifeThinkstockÖrök harc - Napi szintű fülpucolási minidrámák kisgyerekkelhttp://www.life.hu/drlife/20150624-orok-harc-fulpucolas-gyerekeknek-igy-csinald-gyorsan-hatekonyan-hogy-hiszti-se-legyen-belole.htmlNem lehet elég korán elkezdeni a személyes higiéniára szoktatást, vannak azonban kritikusok pontok, amelyeket a gyerekek szeretnek elsumákolni. Ilyen többek között a fültisztítás, ami gyakran az utolsó, így könnyen elfelejthető mozzanata a tisztálkodásnak. Hogy semmiképp ne maradjon ki, és a reggeli kapkodás se vonja el a figyelmet a fontosságáról, érdemes az esti fürdetéshez igazítani. És követni a szakértők tanácsait.Dr. LifeThinkstockKalózként lepte meg a beteg gyerekeket Johnny Depphttp://www.life.hu/drlife/20150708-johnny-depp-jack-sparrow-kapitany-jelmezeben-latogatott-meg-beteg-gyerekeket-ausztraliaban.htmlA Karib-tenger kalózai sztárja Jack Sparrow kapitányként látogatott el egy ausztrál gyermekkórházba.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.