Stroke-ot kapott Oszter Sándor felesége

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
stroke orvos vérnyomás kórház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három napig feküdt a János kórház stroke osztályán Failoni Donatella, Oszter Sándor színművész felesége.

Az olasz zongoraművész közösségi oldalán számolt be arról, hogy a magas vérnyomása miatt elzsibbadt a bal oldala és kórházi ápolásra szorult – írja a Blikk. „Három napig a János kórház stroke osztályán feküdtem miután elzsibbadt a bal felem az igen magas vérnyomásom miatt. Hála a csodálatosan kitűnő orvosnak dr. Kapás Istvánnak, néhány nővérnek és asszisztensnek megúsztam! A kezelések és vizsgálatok megmentettek. (apám agyvérzésben halt meg)” – írta hálásan közösségi oldalán a művésznő.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Oszter Alexandra édesanya azonban arról is beszélt, hogy embertelen körülményeket tapasztalt a kórházban. „Nincs tányér, kezünkbe adják kézzel a kenyeret, nincs szalvéta, pohár, evőeszköz, az étel kevés és ehetetlen! A mi szobánkhoz volt fürdő, de nem volt benne semmi amire rátehettünk volna bármit is. Én megoldottam a helyzetet. bevittem egy ágyrácsot, az szolgált törülköző és ruha tartóként, szappantartó nem volt, a tusfürdőt a földre kellett tenni” – írta Failoni Donatella, aki nagyon örül, hogy végre otthon lehet.

Sokkoló történet Oszter Sándorról

A Hal a tortán című műsorban sokkoló történetet osztott meg édesapjáról Oszter Alexandra. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hibás gének, megkövülő emberi végtagok: Ez a világ legrettenetesebb betegsége - Sokkoló fotók!http://www.life.hu/drlife/20131003-fop-egy-genetikai-betegseg-amely-elcsontosodas-kovetkezteben-elo-szoborra-valtoztatja.htmlKevés rettenetesebb betegség létezhet, mint a FOP, melynél az idő előrehaladtával élő szoborrá válnak a betegek. Ashley Kurpiel vagy Seanie Nammock is ebben szenved, mégis szép leckét adnak az élet szeretetéről: folyamatosan megvalósítják álmaikat, és amennyire lehet, boldog életet élnek. Dr. LifeOrigoLeukémiás gyerekekről forgat dokumentumfilmet Penélope Cruzhttp://www.life.hu/drlife/20151031-penelope-cruz-szineszno-leukemias-gyerekekrol-szolo-dokumentumfilmet-forgat.htmlLeukémiás gyerekekről szóló dokumentumfilmet rendez Penélope Cruz; az Oscar-díjas színésznő abban bízik, hogy alkotása révén nagyobb támogatást kaphatnak a betegség gyógyítására irányuló kutatások. Dr. Life--Drasztikusan lefogyott Terecskei Ritahttp://www.life.hu/drlife/20151030-zanzibar-enekesnoje-24-kiloval-kevesebb-mint-korabban-videoban-meseli-el-hogy-mi-ennek-az-oka.htmlMost véget vet a találgatásoknak a Zanzibár énekesnője! Egy reggeli műsorban tisztázta annak pontos okát, amiért az elmúlt időben nagyon sokat fogyott. Dr. Life--Ez lesz a Facebook-függő gyerekekbőlhttp://www.life.hu/drlife/20151031-ez-lesz-a-facebook-fuggo-gyerekekbol-egy-uj-kutatas-szerint.htmlÚgy látszik, nincs jó hatással a gyerekekre a túlzott Facebook és Twitter használat: ezek a fiatalok ugyanis kétszer nagyobb eséllyel néznek szembe különféle mentális problémákkal, mint kortársaik.Dr. LifeThinkstockHihetetlen visszatérés előtt áll Natasa Kovacevic győri kosaras, aki elveszítette a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20151030-olyan-jol-megy-neki-az-edzes-hogy-profi-szerzodest-kaphat.htmlHa a szerb szövetség megadja az engedélyt, újra profi lehet Natasa Kovacevic, a Győr korábbi játékosa. A 22 éves kosaras elvesztette az egyik lábát, de így is leigazolná a nevelőklubja. Dr. LifeOrigoA sörtől jobbak lesznek a férfiak az ágyban? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/drlife/20151030-a-sortol-jobbak-lesznek-a-ferfiak-az-agyban-egy-szexterapeuta-szerint.htmlEgy friss kutatás szerint nem csupán az egészségüket óvhatják a pasik, ha rendszeresen fogyasztják ezt az alkoholos nedűt, hanem még a szexuális teljesítményüket is fokozhatják vele. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.