A kötelező magassarkútól vérben úszik a pincérnő lába

Forrás: Thinkstock -
vér magassarkú sérülés Edmonton láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi profilján tette közzé a barátnője lábáról készül fotót Nicola Gavins, amit már több mint 11 ezren osztottak meg. A leírás szerint a kanadai pincérnőt a kötelező magassarkú teljesen tönkreteszi.

Forgalmas napokon a felszolgálóknak rengeteget kell menniük, mindezt magassarkúban véghezvinni közel áll a kínzáshoz. Egy edmontoni gyorsétteremben mégis előírják a kötelező sarokméretet, ami miatt a nap végére csupa vér lesz a pincérnő lába.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Nicola Gavins barátnőjéről osztotta meg a sokatmondó fotót, amin jól látszik, hogy nem kevés szenvedést okoz neki az előírás.

Hiába akarta lecserélni cipőjét, a műszakvezetője figyelmeztette, hogy magassarkúban kell felszolgálnia.

A gyorsétteremben ráadásul a munkaruhára is különös szabályzat vonatkozik, persze csak a nők esetében, akiknek meg kell vásárolniuk az egyenruhát, míg a férfi alkalmazottak a saját fekete pólójukban is felszolgálhatnak.

Forrás: Facebook/Nicola Gavins

Az étterem a nagy vihart kavaró poszt után cáfolta, hogy kötelező lenne magassarkút hordania a pincérnőknek. Azt írták, mindössze javaslat olvasható a szabályzatban. Hozzátették, a férfiaknak sem szabad sima talpú cipőt viselniük. Emellett biztosították az embereket arról, hogy felülvizsgálják a szabályzatot.

„Az egészségügy végnapjait éli” – Ez a szakma már csak önmaga árnyéka?http://www.life.hu/drlife/20160511-egeszsegugy-majus-12-apolok-nemzetkozi-napja-florence-nightingale.htmlMájus 12-e az ápolók nemzetközi napja. 1820-ban ezen a napon született a szakma alappilléreinek megalkotója, az ápolók által mai napig sokra tartott Florence Nightingale, aki egész életében lázadt a nők beskatulyázott helyzete ellen. Hogy azért a jelenbe is ugorjunk: két ápolónőt is megkérdeztem az egészségügy mostani helyzetéről. Dr. LifeAFPAz eutanáziát választotta a nő, akit egész gyerekkorában molesztáltakhttp://www.life.hu/drlife/20160511-hollandiaban-egy-evvel-ezelott-egy-gyerekkoraban-molesztalason-atesett-no-az-eutanaziat-valasztotta.htmlOrvosai és pszichiáterei szerint annyira súlyosan sérült mentálisan a holland nő, hogy soha nem lett volna képes a teljes gyógyulásra. A húszas éveiben kapta meg az örök álmot hozó injekciót. Dr. Life--Ha mesterséges édesítőkkel tömi magát a kismama, túlsúlyos lehet a gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20160511-a-mesterseges-edesitokkel-tomi-magat-a-kismama-tulsulyos-lehet-a-gyermeke.htmlA várandós nők szívesen diétáznak, ami olykor magába foglalja a mesterséges édesítőkkel felturbósított ételek, italok fogyasztását. Ám akad egy bökkenő: kutatások szerint a gyermekük akár egyévesen is nagyobb eséllyel lesz túlsúlyos. Dr. Life--Pikali Gerda elárulta, milyen állapotban van Rékasihttp://www.life.hu/drlife/20160511-pikali-gerda-beszel-rekasi-karoly-allapotarol-a-teljes-felgyogyulas-meg-eltart-egy-darabig.htmlA színész a motorbalesete után többször is műtétre szorult, és még mindig nem épült fel teljesen. Most is kórházban van Rékasi, de szerelme elárulta, javult-e az állapota. Dr. Life--Lesújtó hírek Schumacherről: "Nincs semmi csoda, amiben bízhatnánk"http://www.life.hu/drlife/20160510-michael-schumacher-aggaszto-hirek-a-sportolorol-fajdalmasan-lassu-a-gyogyulasa.htmlSajnos nem tudnak pozitív hírekkel szolgálni a sportoló állapotáról. Lehet bízni a csodában, de egyelőre nincs jele a gyorsabb felépülésnek. Dr. Life--Az öntudatvesztés életeket képes megváltoztatni - Hihetetlen kómatörténetekhttp://www.life.hu/drlife/20160509-hihetetlen-megtortent-koma-esetek-ferfiak-nok-es-gyerekek.htmlA kóma olyan eszméletlen állapot, amely többféle életkörülmény hatására létrejöhet. Hatalmas megkönnyebbülés és öröm tud lenni, ha valaki felébred belőle. Mégis vannak olyan élethelyzetek, amikor az állapotból felébredve az érintettek teljesen megváltoznak: új szokások szerint viselkednek, új identitásra tesznek szert - maguk sem tudják, miért. Megdöbbentő történetek. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.