Valószínűleg izgalmat akart csempészni szexuális életébe az a férfi, aki péniszgyűrű helyett a jegygyűrűjét húzta nemi szervére. Édesanyjának kellett kórházba szállítania a dél-afrikai férfit, ugyanis annyira feldagadt a pénisze, hogy nem tudta lehúzni róla a gyűrűt.

Szörnyű kínos helyzetbe került a dél-afrikai férfi, aki csak egy kis izgalmat akart csempészni a szexuális életébe. Péniszgyűrű helyett, jobb híján a jegygyűrűjét húzta fel nemi szervére, de ennél nagyobb hibát talán el sem követhetett volna. A férfi pénisze kis idő elteltével annyira feldagadt, hogy képtelen volt lehúzni róla a gyűrűt.

A férfi péniszére saját eljegyzési gyűrűje szorult rá - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Négy óra elteltével saját anyja szállította kórházba az illetőt, az orvosok elmondása szerint ekkorra már teljesen kék volt a férfi pénisze. A doktorok először egy apró sebészeti fűrésszel próbálták eltávolítani a gyűrűt, de a duzzanat miatt nem sikerült levágniuk. Végül egy fecskendővel próbálták megszüntetni a dagadást, így sikerült a gyűrűt lefejteniük. A páciens antibiotikumot és fájdalomcsillapítót is kapott, és elengedték azzal az erőteljes tanáccsal, hogy ne próbálkozzon többször ilyen vágyfokozással – írja a The Huffington Post.