Egy budapesti asszony történetén hüledezik az internet. A nő súlyos betegsége után szeptemberben hasi sérvvel feküdt be egy fővárosi kórházba, ám nem gondolta volna, hogy később még nagyobb gondjai lesznek. 

"A műtét során egy óriási, függőleges vágást ejtettek a hasamon, ennek ellenére úgy tűnt, hogy minden jól sikerült. Három nap múlva azonban rettentően rosszul lettem. A sebem begyulladt, később ki is dobta magából a varratot. Ráadásul komolyan gennyesedni is kezdett. Negyven fokos lázam lett, így azonnal visszavittek a kórházba. Rögtön vizsgálatokat rendeltek el, és antibiotikumos kezelést is kaptam" - mesélte a Borsnak Ágnes. 

,,Negyven fokos lázam lett, így azonnal visszavittek a kórházba" (képünk illsuztráció)Forrás: Thinkstock

A kórházban végzett szövettani eredménye még jobban ledöbentette az asszonyt. "A vizsgálatok kimutatták, hogy megfertőződtem, méghozzá egy igencsak veszélyes baktériummal. Utánanéztem, és valósággal sokkot kaptam. Ezt a kórt ugyanis orrváladék által lehet elkapni.Azt a fájdalmat nem kívánom senkinek, még a mai napig sem múlt teljesen el. Sokáig nyitott volt a sebem, csak most kezd összeforrni. Az orvosok semmit sem mondtak arról, hogy hogyan kaphattam el a kórt. Mindössze csak találgatni tudok. Annyit közöltek: sajnálják, de nem tudják elkülöníteni a fertőző és a nem fertőző betegeket" - mondta Ágnes, aki később jogi úton szeretne harcolni az igazáért.