Évtizedekig volt az alkohol rabja MC Hawer, szerettei könyörgésének ellenére sem tette le az italt. Eljött azonban az a pont az életében, amikor nem volt más választása. Ennek már 3 éve, és azóta sem nyúlt alkoholhoz, de függősége majdnem az életébe került.

Komoly függőséggel küzdött MC Hawer évtizedeken keresztül. 24 évig volt alkoholista, hiába könyörögtek neki a szerettei, az énekes nem tudta letenni az italt. Eljött azonban az a pont, amikor kénytelen volt leszokni, függősége különben megölte volna. MC Hawer már több mint 3 éve tiszta.

MC Hawer majdnem belehalt alkoholfüggőségébeForrás: Facebook/MC Hawer

"Most már három és fél éve, hogy letettem az üveget. Majdnem belehaltam. Megittam az egész életemre valót, kicsit hamarabb végeztem, mint más, de ennyi elég volt. Egyébként máig nagyon sokat gondolkozom a múlton. Ha nem lettem volna alkoholista, akkor nem tudnám igazán értékelni az életet. Olyan ember vagyok, akinek meg kell égetnie magát ahhoz, hogy észhez térjen. Életem része volt, tagadni nem fogom, és nem is akarom. Sőt azt mondom, örülök, hogy át- és túléltem ezt is" – mondta a Ripostnak MC Hawer, akinek karrierjében is törést okozott függősége.