Elképesztő eset történt nemrég egy fiatal nővel, akiről egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért veszítette életét. Első körben a párját gyanusítják. 

Egyik este még a párjával szeretkezett Caroline Devlin, akit reggel már holtan talált meg a párja. A férfi nagyon megijedt, azonnal mentőt hívott, de már késő volt. A halottkém jelentése szerint nem kizárt, hogy a nő természetes halállal távozott, de egyelőre még vizsgálódnak. 

A patológus ugyan nem talált vérömlenyre utaló jelet a nő agyában, mégsem tartják kizártnak, hogy egy aneorizma okozta a tragédiát. Könnyedén megtörténhetett, hogy a heves aktus következtében vérömleny keletkezett az agyában, ráadásul az este folyamán sok alkoholt fogyasztottak, ami hozzájárulhatott a szerencsétlen eseményhez. 

Szex után veszítette életét a nő - IllusztrációForrás: Thinkstock

A férfi bevallása szerint semmi jel nem utalt arra, hogy a barátnője rosszul érezné magát, csak azt vette észre reggel, hogy mozdulatlanul fekszik. Elárulta, hogy talán álmában ráfekhetett a nőre, de többet nem tud hozzátenni. 

Nem csoda, hogy a férfit gyanusították meg először, ugyanis az előző kedvese is ugyanígy, álmában halt meg - írta meg a DailyMail

.