Fejős Éva már visszanyerte eredeti alakját, de természetesen, még nem elégedett önmagával. A császármetszés hegét azonban kifejezetten szereti magán. 

Ahogy azt már megírtuk, idén januárban született meg Fejős Éva kislánya, aki a Linda Zsófi nevet kapta. A sztáranyuka egy friss fotóval jelentette be az örömhírt a közösségi oldalán, aminek minden rajongó nagyon örült. 

Éva elárulta, hogy Linda nagyon jó baba, aki átalussza az éjszakákat, és napközben is jó kislány. Szerencsére bárhova magával tudja vinni, ezért nem sokban változtatták meg az életritmusukat a kisbaba érkezése után. 

Éva kifejezetten büszke a császármetszés hegéreForrás: fashiondays.hu

Az írónő azt is bevallotta, hogy terhesen nem volt kívános, ezért mindössze 12 kilót szedett fel, amit már szerencsére le is adott. Sokat edz és odafigyel az étrendjére, de az izmait még mindig nem tartja elég feszesnek. Amit azonban soha nem akarna eltüntetni a testéről, az a császármetszés helye. Kifejezetten szereti, hogy ott van: 

"Néha fellángol az anyák között a vita, melyik a „jobb" út: a császármetszés vagy a hüvelyi szülés. Ma már a nő dönthet az orvosára hallgatva, szerintem mindenki szüljön úgy, ahogyan gondolja, és ne ítélkezzünk. Én azért választottam a császárt, mert az orvosommal konzultálva esetemben biztonságosabbnak tartottam. Még mindig azt látom, hogy sok császármetszéssel szülő anyának lelkiismeret-furdalása van, pedig ez fölösleges. A lényeg, hogy a gyerek és az anya is egészségesen tudja elkezdeni a közös életet" - írta meg a Bors

Fejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáért
Fejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is...