Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét. Ugyan 3 és fél év eltelt már a szülése óta, várandósságának nyoma még mindig látszódik a testén. 

Caramel felesége nem félt megmutatni szülés utáni testét, ami egyáltalán nem tökéletes. Még mindig jól láthatóak a várandósság nyomai, de Szilvinek ezt már sikerült elfogadnia. Arra azonban még nem vette rá magát, hogy bikinit vegyen föl, pedig már több mint 3 éve született meg a gyermeke. Erről beszélt a Reggeliben.

Még mindig látszódnak a striákForrás: RTL Reggeli

Még mindig nem riogatom a strandon az embereket a hasammal. Eltelt három és fél év, ugye ennyi idős a kislányom, elfogadtam, de még mindig nem mutogatom. A bikinit még mindig nem vettem fel. Terhesen volt rajtam utoljára" – mondta Szilvi, akinél a terhesség utolsó hónapjában alakultak ki striák. A családjának női tagjai mind szenvednek ettől, hiszen Szilvi szerint ugyanis ez örökletes: a rossz kötőszövetek miatt hajlamosabb a striákra. Azt is elárulta, hogy addig, amíg nem csináltatja meg a hasát, nem is szeretné mutogatni.