Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét: fotó

Caramel szülés után Szilágyi Szilvia test stria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét. Ugyan 3 és fél év eltelt már a szülése óta, várandósságának nyoma még mindig látszódik a testén. 

Caramel felesége nem félt megmutatni szülés utáni testét, ami egyáltalán nem tökéletes. Még mindig jól láthatóak a várandósság nyomai, de Szilvinek ezt már sikerült elfogadnia. Arra azonban még nem vette rá magát, hogy bikinit vegyen föl, pedig már több mint 3 éve született meg a gyermeke. Erről beszélt a Reggeliben.

Még mindig látszódnak a striák Forrás: RTL Reggeli

Még mindig nem riogatom a strandon az embereket a hasammal. Eltelt három és fél év, ugye ennyi idős a kislányom, elfogadtam, de még mindig nem mutogatom. A bikinit még mindig nem vettem fel. Terhesen volt rajtam utoljára" – mondta Szilvi, akinél a terhesség utolsó hónapjában alakultak ki striák. A családjának női tagjai mind szenvednek ettől, hiszen Szilvi szerint ugyanis ez örökletes: a rossz kötőszövetek miatt hajlamosabb a striákra. Azt is elárulta, hogy addig, amíg nem csináltatja meg a hasát, nem is szeretné mutogatni.

Cukorbeteg hírességekhttp://www.life.hu/drlife/20180107-sztarok-akik-cukorbetegsegtol-szenvednek.htmlUralkodókat és híres színészeket sem kímél a diabétesz. Az egyik elismert színésznő a kamerák előtt esett össze, majd heteket töltött kórházban, mert nem vette komolyan a betegségét. Dr. Life--Neil Diamond bejelentette: Parkinson-kórban szenved, nem ad több koncertethttp://www.life.hu/drlife/20180123-neil-diamond-bejelentette-parkinson-korban-szenved-nem-koncertezik-tobbet.htmlNem koncertezik többé a Parkinson-kórban szenvedő Neil Diamond. Az énekes betegsége miatt már nem tudja végigcsinálni a fellépéseket. Dr. Life--Császármetszés: a megvágott arcú baba családjától nem kértek bocsánatothttp://www.life.hu/drlife/20180123-csaszarmetszes-a-megvagott-arcu-baba-csaladjatol-nem-kertek-bocsanatot.htmlCsászármetszés során ejtettek egy 1 centinél is nagyobb vágást a baba arcán Budapesten, az anya Facebookon kért segítséget a helyzet megoldására. A kórház és az orvos azóta sem kért bocsánatot a családtól.Dr. LifeThinkstockAz utolsó pillanatban műtötték meg Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20180123-az-utolso-pillanatban-mutottek-meg-sebestyen-balazst.htmlSürgősen kellett megműteni Sebestyén Balázst, a vakbele majdnem perforálódott. A műsorvezető lassabban gyógyul, mint remélte.Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoSztárok, akik valami jóra használják a hírnevükethttp://www.life.hu/drlife/20180110-sztarok-akik-nem-feltek-sajat-alapitvanyt-inditani.html--Kapócs Zsókát a szülés után műteni kellhttp://www.life.hu/drlife/20180122-kapocs-zsokat-a-szules-utan-muteni-kell-ezert.htmlAlig két hónap és megérkezik Kapócs Zsóka várva várt babája. A sztár minden gondolata a kicsi körül forog.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.