Egy időre eltűnt a televízió képernyőjéről Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Hónapokig élt fájdalomcsillapítókon, a komoly influenzának pajzsmirigygyulladás lett a szövődménye. Ma már jobban van, édesanyja segít neki a gyógyulásban.

"Idén alaposan kitoltam magammal, mert a nagy rohanásban és a munkában nem figyeltem oda eléggé az egészségemre" - kezdte a hot! magazinnak adott interjúját Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Influenzája szövődményeként ugyanis pajzsmirigye begyulladt, egy időre eltűnt a képernyőről, ágynyugalmat írt elő az orvos.

Andor Évának édesanyja segít gyógyulniForrás: Polyák Attila - Origo

"Amikor az ultrahangon pajzsmirigygyulladást állapítottak meg, hirtelen világosság vált, hogy emiatt voltam képtelen hónapok óta meggyógyulni, hiszen a pajzsmirigy fontos az immunrendszer szempontjából, de ennek a gyulladásnak a következménye volt a szapora szívverésem is. Ettől kezdve csak a gyógyulásomra koncentráltam" - mondta a műsorvezető, aki bevallotta: hajlamos túlvállalni magát. Édesanyja segíti a gyógyulásban, aki - mint mondta - az alternatív gyógymódok híve. 

Andor Évát az is aggodalommal töltötte el, hogy talán a gyulladás a késbbiekben akadályozhatja abban, hogy teherbe essen. "Az orvosom megnyugtatott, hogy mivel nem arról van szó, hogy autoimmun pajzsmirigybetegségben szenvedek, nem kell aggódnom, csak a gyulladást kell leküzdeni" - fogalmazott Andor Éva, aki még jelenleg is vitaminokat szed.