Zalatnay Sarolta szeretné, ha lányának természetes úton születne gyermeke

Forrás: Fem3 -
párkacsolat Zalatnay Sarolta vetélés vallomás leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta elárulta, szeretné, ha örökbe fogadott lánya természetes úton esne teherbe. Az énekesnőnek hiába volt 12 beültetése, mindannyiszor elvetélt.

Zalatnay Sarolta márciusban először találkozhatott Londonban élő lánya új családjával. Az énekesnő hirtelen három unokát is kapott, Niki barátnőjének ugyanis előző kapcsolatából születtek gyerekei. A találkozás nagyon jól sikerült, ugyanakkor Cini rájött, milyen jó is lenne, ha lánya egyszer természetes úton esne teherbe. Sajnos neki annak idején nem született gyermeke, pedig sokáig próbálkozott.

"Nekem tizenkétszer volt beültetésem, és csak azok tudják, milyen érzés ennyiszer elveszíteni egy magzatot, akik már átestek rajta. Lelkileg is nagyon megviselt, és mivel a betegségek sokszor lelki eredetűek, lehet, ettől lettem súlyos beteg. Nem akarom, hogy ebben én legyek neki a példa!" – árulta el a Borsnak az énekesnő.

Kerényi Miklós Gábor indulatkezelési terápián vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kerenyi-miklos-gabor-indulatkezelesi-terapian-vett-reszt.htmlKerényi Miklós Gábort nem csak zaklatással vádolták, azt is a szemére vetették, hogy rendezőként nagyon sokszor túl vehemens. Tudta, hogy változtatnia kell, ezért kérte szakember segítségét. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor szerint személyes okok miatt veszik le műsorról a Rómeó és Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kerenyi-miklos-gabor-szerint-szemelyes-okok-miatt-veszik-le-musorrol-a-romeo-es-juliat.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási vádjai miatt kénytelen volt távozni az Operettszínházból, most pedig egyik ikonikus darabja, a Rómeó és Júlia is lekerül a műsorról. KERO elmondta, miért hozták meg a színházban ezt a döntést. TV + Sztárok--Szexvideóval bukott le Marcellina egykori párja (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180425-szexvideoval-bukott-le-marcellina-egykori-parja.htmlNem volt ismeretlen szituáció Marcellinának az, amit vasárnap A Nagy Duettben előadtak. TV + SztárokOrigoLebetegedett Tóth Vera kutyája: az énekesnő az Instagramján köszöni meg, hogy meggyógyítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-lebetegedett-toth-vera-kutyaja-az-enekesno-az-instagramjan-koszoni-meg-hogy-meggyogyitottak.htmlKis kedvencével, Carlossal volt baj. TV + SztárokOrigoPerelnek Prince rokonai a popsztár halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-korhazat-es-gyogyszertarhalozatot-perelnek-prince-rokonai-a-popsztar-halala-miatt.htmlBepereltek egy illinois-i kórházat és a Walgreens gyógyszertárhálózatot Prince hozzátartozói, mondván, megelőzhették volna a popsztár 2016. áprilisi halálát, ha helyesen diagnosztizálják és kezelik gyógyszer-túladagolását napokkal a haláleset előtt.TV + Sztárok--Büntetőper vár Berkire: életveszélyesen megfenyegette Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-buntetoper-var-berkire-eletveszelyesen-megfenyegette-hodi-pamelat.htmlKiverte a biztosítékot Hódi Pamelánál, Berki Krisztián és a Viszkis közös könyve. Bár saját maga nem olvasta, az ijesztő részletek hamar eljutottak hozzá - írja a Bors. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.