Schobert Norbi gyógyíthatatlan gerincbetegségéről vallott: évek óta fájdalmai vannak és minden egyes nap gyógyszert kell szednie.

Mint azt már korábban megírtuk, bejelentette visszavonulását Schobert Norbi: május 26-án tartja utolsó fitneszóráját. A fitneszguru a hot! magazinnak elárulta, ezután üzletemberként dolgozik tovább és főállású édesapa lesz. Kiderült, hogy évek óta fontolgatta már a visszavonulást, de döntése csak mostanára érett meg.

Schobert Norbi évek óta fájdalomcsillapítókon élForrás: ATV

Nem titkolja, hogy döntésében nagyban hozzájárul egészségi állapota is, ugyanis gyógyíthatatlan gerincbetegségben szenved és minden egyes napját gyógyszerekkel kezdi, hogy egyáltalán képes legyen rendesen járni.

Fáradásos törés van a gerincemben. A harmadik és a negyedik csigolyám között lévő porc felszívódott már húsz évvel ezelőtt, emiatt gyakran vannak fájdalmaim. Így csináltam végig az elmúlt éveket! Minden reggel szükségem van egy gyulladás- és fájdalomcsillapító gyógyszerre, hogy ne kocsiról kocsira támaszkodva jussak el A-ból B-be. Azonban ilyen állapotban is tudtam húsz évig tornászni. Műteni nem érdemes, az orvosok nem tudják garantálni, hogy az operáció után jobban leszek. A szívbillentyű-betegségemet még meg tudták gyógyítani, ezt azonban nem fogják" - nyilatkozta a lapnak.