Schobert Norbi visszavonul, május 26-án tartja utolsó aerobikóráját

aerobik Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje tudni lehet, hogy Schobert Norbi hamarosan végleg visszavonul az edzősködéstől: ám arról eddig nem beszélt, hogy ennek egyik oka megromlott egészségi állapota. Elmondta, hogy a több évtizedes aktív sport miatt elkoptak a porcok gerincében és állandó fájdalom kínozza.

"Huszonöt éve vagyok aerobikedző, előtte tíz esztendeig aktívan sportoltam, ez összesen harmincöt évnyi megfeszített munka! Faltam a kilométereket, összesen nagyjából 11 ezer órát tartottam. Ennek pedig azt lett az eredménye, hogy a hármas és a négyes csigolyám között nincsen porc.Kevesen tudják, régóta fájdalomcsillapítókat kell szednem, volt két szívműtétem is, tehát szét vagyok hajtva, mint egy öreg Zsiguli" - nyilatkozta a Blikknek Norbi, Réka pedig a közösségi oldalára posztolt.

Vicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--Tornóczky Anita Tóth Andit savazta a #Bochkor műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180512-tornoczky-anita-toth-andit-savazta-a-bochkor-musorban.htmlAz ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában Bochkor Gábor vendégei Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István lesznek. A meghívottak, akik többek közt Tóth Andi nemrég tett nyilatkozatáról beszélgettek, amit Anita véleményezett is. TV + Sztárok--Tóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigo Soha nem látott aktképek kerültek elő Nánási Pálrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501--soha-nem-latott-aktkepek-kerultek-elo-nanasi-palrol-vigyazat-szulovel-vagyok.htmlÖrdög Nóra bevallotta, ő már látta férje aktképeit, de senkit sem szeretett volna megfosztani az élménytől, így mindenkinek megmutatta azokat. TV + Sztárok--Gyönyörű kislány volt Szabó Zsófi: fotó a múltbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gyonyoru-kislany-volt-szabo-zsofi-foto-a-multbol.htmlSzabó Zsófi egy 25 évvel ezelőtt készült képet posztolt Instagram-oldalán. Hosszú, szőke haja az idő elteltével mit sem változott, az egyik rajongó pedig szóvá is tette, hogy mennyire hasonlít rá a most néhány hónapos kisfia, Mendel. TV + SztárokOrigoAnyaotthonban jártak a luxusfeleségek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180430--anyaotthonban-jartak-a-luxusfelesegek-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploi.htmlAnyaotthonba látogattak a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Ennek apropóján ismét felmerült, hogy Csősz Boginak miért nincsen gyereke, és az is, hogy mit gondol a jótékonykodásról. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.