Pokorny Lia elárulta, elhúzódó hangszálgyulladása miatt két hétre befeküdt egy klinikára. Ma már szerencsére teljesen jól van, a hangja is a régi.

Mint arról már beszámoltunk, Pokorny Lia egy elhúzódó hangszálgyulladás miatt kis híján elvesztette a hangját. Szerencsére szakembereknek köszönhetően sikerült kigyógyulnia a betegségből. Nem tagadja, a gyógyuláshoz hozzájárult az is, hogy két hétre befeküdt egy klinikára.

A fiam, Misi éppen egy háromhetes táborban volt, így bűntudat nélkül engedtem meg magamnak azt a bizonyos 'énidőt', és befeküdtek egy ájurvédaklinikára. Míg máskor örülök, hogy egy-egy órát rá tudok szánni a meditációra, a jógára, most mindezt két hétig élvezhettem, kiegészítve gyógynövényes masszázzsal, illetve rengeteg befelé figyeléssel” – mesélte a hot! magazinnak.

Pokorny Lia két hétig feküdt a klinikánFotó: M.Schmidt János – Origo

A színésznő ma már nem eszik húst, életmódváltásának köszönhetően pedig sikerült 8 kilót leadnia. Komplett ruhatárcserére volt szüksége, de ő ezt egyáltalán nem bánja.

Most rugalmasnak, könnyűnek, hajlékonynak érzem magam. Majd' kicsattanok az egészségtől! Egy ideje fájtak az ízületeim, gond volt a vállammal, a térdemmel, ezek úgy elmúltak, mintha sosem lettek volna. Ez nagyban megkönnyíti a színpadi jelenlétet, rég éreztem már magam ilyen felszabadultnak.”