alkoholfüggőség rehabilitáció sorozat Kit Harington alkohol Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon ment keresztül a Trónok harca színésze, Kit Harington. Érzelmeivel nem tudott megbirkózni, az alkoholban keresett vigaszt. Két hónapot töltött rehabilitáción, ahonnan most egészségesen távozott. 

Véget ért a Trónok harca című sorozat, amelyben végig szerepelt Kit Harington is. A színész nagyon kötődött a sorozathoz, a 10 évad alatt rengeteg dolgon ment keresztül. A korszak lezárultát nem tudta teljesen feldolgozni, az alkoholfüggőségbe menekült.

Szerencsére felismerte a problémát, és úgy döntött, bevonul egy rehabilitációs központba. A Daily Mail cikke szerint az elvonókúra most véget ért. Lencsevégre kapták Haringtont, ahogy Londonban, a Charlotte Street Hotel előtt ülve cseveg. Nagyszerűen nézett ki, egészségesnek és vidámnak tűnt.

Kit Harington kijött a rehabról Forrás: GettyImages

Az agyműködésre is káros lehet az elektromos cigarettahttp://www.life.hu/drlife/20190731-az-agymukodesre-is-karos-lehet-az-elektromos-cigaretta.htmlAz elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell a használatát – olvasható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken közzétett jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról. Dr. Life--Bangó Marikának végre megszűntek a fájdalmaihttp://www.life.hu/drlife/20190731-bango-marikanak-vegre-megszuntek-a-fajdalmai.htmlBangó Marika sokáig szenvedett gerincsérve miatt, de végre megszűntek a fájdalmai. Dr. LifeOrigoEzért ne tartsd vissza soha a vizeletedethttp://www.life.hu/drlife/20190730-ezert-ne-tartsd-vissza-soha-a-vizeletedet.htmlTe is gyakran visszatartod a vizeletedet, mert esetleg nincs időd vagy lehetőséged elmenni vécére? Sajnos ezzel az egészségedet kockáztatod. Nézzük, hosszú távon milyen betegségeket idézhet elő a vizelet-visszatartás! Dr. LifeOrigoKét bevált módszer a lábszag megszüntetésérehttp://www.life.hu/drlife/20190730-ket-bevalt-modszer-a-labszag-megszuntetesere.htmlCikkünkben most két bevált tippet ajánlunk a kellemetlen lábszag megszüntetésére. Dr. Life--Boros Lajos hamarosan újra kés alá fekszikhttp://www.life.hu/drlife/20190730-boros-lajos-hamarosan-ujra-kes-ala-fekszik.htmlSikerült híznia, erősödnie Boros Lajosnak. Egészségi állapota javul, ám szeptemberben újra kés alá kell feküdnie. A rádiós elmondta, hogy érzi magát most. Dr. Life--Megszólalt az apa: ekkor hagyhatja el a kórházat a Horvátországban balesetező családhttp://www.life.hu/drlife/20190727-megszolalt-az-apa-ekkor-hagyhatja-el-a-korhazat-a-horvatorszagban-balesetezo-csalad.htmlEgy hét múlva már Ausztráliában lesznek, ott folytatják a rehabilitációt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.