Sas Józsefről a felesége: "Löki is a sódert rendesen"

Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sokan aggódnak Sas Józsefért, így a felesége időről időre elárulja, miként érzi magát a népszerű nevettető. Ágnes elomdta, hogy férje jobban van, sokat beszél, a nagy szívfájdalma viszont, hogy 40 év után először nem ad kabarét és a folyamatos időváltozások is nagyon megviselik.

"A mozgásában folyamatos a fejlődés, segítséggel már egy-két lépést meg tud tenni. Nyolcvanegy éves lesz hamarosan, ezt számításba kell venni, de Jóska nagyon akar gyógyulni. Úgyis csodás szám a 2020, bármi megtörténhet Ami nagy fájdalma, hogy negyven év után először nem ad kabarét, sőt itthon is csak magányosan, csendesen szilveszterezünk. A beszéde viszont már teljesen normális tempójú, löki is a sódert rendesen. A folyamatos időváltozás is megviseli, de én inkább az influenzától igyekszem óvni. A következő hetekben csak nagyon szűk kör jöhet majd hozzánk, hogy minél kevesebb bacilust hozzanak be a házba. Jóska állapotában egy influenza nem vicc, nagyon súlyos következményei lehetnek. Viccesen szoktam mondani a barátoknak, kollégáknak, hogy inkább a tavaszi tulipánokkal együtt jöjjenek, addigra hiszem, hogy még jobb állapotban lesz a férjem" - mondta a Borsnak Ágnes.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.