Korda György és Balázs Klári kirobbanó formában vannak - teljesen átalakították az életüket

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári fiatalság életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György felett nem fog az idő. Kirobbanó formában vannak. Elárulták, mi a titok.

A Korda-Balázs házaspár energikusabb mint valaha, amit pedig annak köszönhetnek, hogy teljesen megreformálták az életmódjukat. Rendszeresen sportolnak és száműzték a káros élelmiszereket is a konyhából.

Korda György és Balázs Klári Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Szeretünk finomat enni, mint mindenki, de most már figyelünk arra, hogy amit elfogyasztunk, az tényleg minőségi és egészséges legyen. Arra is ügyelünk, hogy olyan éttermektől rendeljünk, ahol figyelnek a frissességre és a jó alapanyagokra. Gyurinak nem szabad cukrot ennie, ezért azt egyáltalán nem veszünk. Sőt tejtermékeket sem nagyon fogyasztunk, a reggeli kávéba mandulatejet csurgatok, az egyébként is sokkal finomabb. Amióta figyelünk erre, sokkal jobban érezzük magunkat, reggelente energikusabban kelünk és a bőrünknek is nagyon jót tesz ez az új életmód. Szerintem fontos, hogy tudjuk, mit eszünk, mert a szervezetünknek és az életünknek tartozunk ennyivel. Mostanában például a leveseket is ásványvízből főzöm, mert gondolom, a járvány miatt jobban klórozzák a vizet és nem szeretnék ennyi vegyszert bevinni a szervezetembe" - mesélte Klárika, aki azt is elárulta, hogy a mindennapi mozgás is része az életüknek, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.