„Folyt a vér a lábamból” - Pásztor Erzsit baleset érte - Videó

baleset esés Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az utcán esett el, saját lábában botlott meg. Azt hitte elájul, amint a földön feküdt. Két férfi segített neki, szerencsére már jól van.

Pásztor Erzsi kitűnő egészségnek örvend, és remek fizikai állapotban van, a színésznő újra megkezdte a színházi próbákat, és már előadásai is vannak.
A Mokkában mesélt arról, a napokban kisebb baleset érte, ugyanis óriásit esett az utcán. Amikor elterült a földön, egy pillanatra azt hitte el fog ájulni. Két férfi segített neki, akik figyelmezették, hogy legyen óvatosabb.Mire a színésznőnek eszébe jutott, hogy előző este a színdarabban egy tolókocsiból pattant fel. Erre hatalmas nevetésben tört ki, miközben folyt a vér a lábából.


Szerencsére Pásztor Erzsinek nem lettek súlyos sérülései, és már kutya baja.

Arról is mesélt, jól esett neki egy kicsit otthon lenni a karantén alatt, azóta másképp is gondolkodik. Persze sokat kellett aggódnia lánya miatt, aki Olaszországban dolgozik, de ezt leszámítva élvezte a pihenőt, és sok mindent átértékelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.