Észak-Olaszország idősotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi a TV2 Mokkában mesélte el, miért aggódik annyira a lánya miatt. 

Pásztor Erzsi színművésznő nagyon aggódik, ugyanis a lánya, Henriett egy Idősotthont vezet Észak-Olaszországban. Elmondása szerint az volt az egyetlen szerencse, hogy

a lánya még időben megtiltotta a látogatók bejárását az otthonba,

így ott nem szabadult el a vírus.

Erzsi azt is elárulta, hogy sokkal jobban aggódik, mint amennyire kimutatja a félelmét, hiszen nem akar a lánya agyára menni, aki olykor már így is túlzásnak érzi híres édesanyja aggodalmát.

A színésznő szerencsére kiváló egészségnek örvend és talált is magának egy nagyon kreatív elfoglaltságot a karantén idejére. Elővette azokat a régi szerepeit, amelyeket 40-50 évvel ezelőtt játszott, és azzal trenírozza a memóriáját, hogy ezeket a régi darabokat frissíti fel magában.

A 83 éves művésznő azonban nem csak a lányával és magával törődik, hanem barátnőjét, Csűrös Karolát is ápolja, akit nagyon megviselt az utóbbi időszak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.