Egy hete került kórházba Gömöry Zsolt, de sajnos azóta nem javult az állapota.

Gömöry Zsolt, az Edda billentyűs-zeneszerzője egy hete került az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírus-fertőzötteket gondozó osztályára. Sajnos azóta sincs jobban. 

Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle. Türelmes vagyok és természetesen bizakodó. Szeretnék már jobban lenni, de még nem vagyok. Egy hét után is ramatyul érzem magam. Az egyetlen, amiben kis előrelépés tapasztalható, hogy nappal már nincs olyan borzasztóan magas lázam. Már csak hajnalra szoktam belázasodni, de az kezelhető. A laboreredményeim viszont eléggé elmásztak negatív irányba. Sőt, amióta múlt hétfőn bejöttem, a duplájára nőtt a CRP-értékem, ami a gyulladásos állapot mértékét jelöli" - mondta a Blikknek. Hozzátette, a kórházban nagyon jól bánnak vele. Elárulta, nem tudja, honnan kapta el, a családtagjai, akikkel csak virtuálisan tartja a kapcsolatot, tünetmentesek.

Pataky Attila, KIcska László, Gömöry ZsoltForrás: Red Lemon

Azt azonban nem tudja, hogy van Pataky Attila, akit szintén ápoltak kórházban. "Nem tudom, mi van Attilával. Remélem, már jobban érzi magát."