Majkát hazaengedték a kórházból, de még nem nyugodhat meg

Forrás: TV2 -
tüdőgyulladás Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benntartották a kórházban Majkát, miután elkapta a koronavírust és kétoldali tüdőgyulladás alakult ki nála. A rapper folyamatosan tájékoztat az állapotáról a közösségi oldalán. Most kiderült, hazaengedték, de még nem lélegezhet fel.

Majka is mint sok híresség, elkapta a koronavírust. Míg egyeseknél tünetek nélkül vagy enyhe tünetekkel zajlott be a betegség, neki nem volt ekkora szerencséje. Hamar felment a láza, és legyengült, majd amikor egy barátját kísérte el egy vizsgálatra, az ő tüdejére is ránéztek, és közölték, bent kell maradnia.

Majkánál kétoldali tüdőgyulladás alakult ki a koronavírus következtében. Forrás: TV2

Majka nagyon megijedt, hiszen amúgy is tart a betegségektől. Szerencsére azonban már kiengedték a kórházból. Ám még sok gyógyszert kell szednie, és ugyan már jobban van, lement a láza, visszajött szaglása is, de fáj a tüdeje, és nem tagadja, hogy fél.

Jövő héten újabb vizsgálat vár rá, bízik benne, hogy ott már jó híreket kap. Majka elárulta, a Favipiravir nevű kínai gyógyszert alkalmazták nála, ami sokat segített az gyógyulásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.