Majka öt napja tudja, hogy koronavírusos. Mivel szívproblémái vannak, így a veszélyeztetett csoportba tartozik. Orvosai bent is tartották a kórházban. Szívritmus zavarai lettek.

Majka kórházban van és oxigénmaszkot kell viselnie. Nehezen bírja a kórházi létet, de mivel szívproblémái vannak, így orvosi felügyeletre szorul. 

"Kicsit be vagyok rekedve, ami azért van, mert tolnom kell ezt az oxigénes cuccot. Ez arra kell, hogyha az embernek a tüdeje egy kicsit ramaty állapotban van, főleg ha covidos és nem tudja rendesen magától venni a levegőt, akkor ezzel rásegítenek." - kezdte videós bejelentkezését Majka.

Sztárban sztár: Majka kiakadt, amiért Völgyesi Gabi csak harmadik lettForrás: TV2

"Visszajött a szívritmuszavarom, ami egy pluszdobbanást eredményez. Abláció a műtét neve, ezt végezték el eddig kétszer rajtam. Katéter segítségével kiégetik vagy lefagyasztják azt a részt, ami a probléma forrása. Nyolc évig nem volt baj, most újra vannak tüneteim" - mesélte videójában a rapper.

"A koronavírus az összes belső szervünket, többek között a szívizmot is megtámadja, ezáltal előfordulhat szívritmuszavar, szívizomgyulladás, ingervezetési zavar. A szívbetegség fokozott kockázati tényező, ráadásul a vírus az emberi szervezet leggyengébb pontját keresi és támadja meg" – nyilatkozta A Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus.