Sas kabaré Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József Thaiföldödon kapott agyvérzést, amelyet felesége jóideig megpróbált titokban tartani. Ennek ellenére itthon már újságírók várták őket. Egy évvel később a színész és felesége a Mokkában nyilatkoztak, hittek abban, hogy Sas újra talpra áll. A humorista azonban nem élte túl a koronavírus-fertőzést. 

„Szerencsés alkatok vagyunk mindketten, mert úgy vélekedünk, hogy minden nehéz helyzetből csak kifelé kell menni, és általában sikerül is. Úgyhogy most is bizakodunk!" – idézi Zsuzsa asszony egykori szavait a Ripost.

TV2

Sas szeretett volna újra színpadra állni, és bízott is benne, hogy ez valaha még megadatik neki.

"A mozgásommal vannak bajok. Mozgékony ember voltam, és szeretnék maradni. Tulajdonképpen, ha belegondolok, mindent újra kell tanulni, ami mozgással, járással kapcsolatos. Vannak, amiket teljesen elfelejtett a szervezet. Ugyanakkor a memóriám tökéletes" - mondta el TV2 Mokkájában a nagybeteg színész

„Jövő szilveszterre lesz Sas-kabaré! Ez biztos, mert nekem nagyon kell! És Thaiföldre is szeretnék még elmenni!" - nyilatkozta bizakodóan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.