Megszólalt Schobert Norbi aggódó édesanyja: ilyen állapotban van az életmódszakember

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu -
betegség Rubint Réka Schobert Norbi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, csütörtökön reggel rosszul lett Schobert Norbi. A fitneszgurut mentőhelikopterrel azonnal kórházba szálltották. Rubint Réka a közösségi oldalain írta, hogy férje állapotát sikerült stabilizálni, ő pedig mellette van. A rajongók aggodalmukat fejezték ki Réka oldalain.

Péntek reggelre újabb információk derültek ki az életmódszakember állapotával kapcsolatban. Réka ugyan nem nyilatkozott, de Norbi édesanyja mondott pár szót fiáról.

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

"Norbi már jobban van, most szaladok be hozzá a kórházba. Bevallom, nagyon izgulok érte, többet most nem tudok mondani, de Réka majd beszámol a történtekkel kapcsolatban mindenről" - nyilatkozta a Blikknek az édesanya, aki Rékától értesült a történtekről.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.