44 kilóra fogyva került kórházba a TV2 sztárja

Forrás: Krizsán Lili/Instagram -
Köllő Babett Krizsán Lili soványság kórházi kezelés anorexia Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hetekig biztosan kórházban marad a TV2 felfedezettje, hiszen egyedül képtelen megküzdeni a betegségével. Szerencsére van kire támaszkodnia ebben a nehéz helyzetben.

Krizsán Lili évek óta küzd lelki problémákkal, a harc pedig végül odáig fajult, hogy éheztetni kezdte magát. A 21 éves énekesnő, aki a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadjának nagy felfedezettje és színes egyénisége, önszántából feküdt be a kórházba, hogy szakemberek segítségével gyógyuljon ki az anorexiából.

– mondta Lili a Blikknek, aki őszintén vallott megpróbáltatásairól. Az énekesnőben mentora, Köllő Babett tartja a lelket. A luxusfeleség átérzi a lány helyzetét, ugyanis ő is hasonló cipőben járt: "Minden nap őszintén beszélünk erről az egészről. Vannak neki is nehezebb, bizonytalanabb pillanatai, akkor is ott kell lenni számára, biztatni kell."

Krizsán Lili és mentora, Köllő Babett Forrás: Krizsán Lili/Instagram

A gyógyulásig vezető út nem lesz rövid és könnyű, de Lili eltökélt és kész mindent megtenni azért, hogy visszanyerje egészségét. Az éheztetés miatt leromlott az állapota, ezért az orvosok először megerősítették a lány szervezetét, akivel napi szinten órákat foglalkoznak a szakemberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.