Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! című műsorban vált ismertté, ám azóta rengeteg támadást kap a közösségi oldalakon. Most Instagram-oldalán írta le érzéseit ezzel kapcsolatban és azt is elárulta, rehabra készül.

Köllő Babett versenyzőjeként a Sztárban sztár leszek! című műsorban ismerhette meg a közönség Krizsán Lilit. Kiesésekor a versenyző teljesen összeomlott, de vigaszt azóta sem talál. A közösségi oldalakon folyamatos bántások érik, erről írt egy posztjában. 

Krizsán Lili rehabra készülForrás: TV2

BEFEJEZITEK? Hányan írjátok még le , hogy »dögölj meg te szenvedős rondaság«..»húzzál a sárga szobába jót tenne, jól mondta Majka«...»a helyedben bohócnak jelentkeznék inkább, de AZ-nak, mert tőled csak megijedni lehet« , »drogos *icsa..« tisztában vagyok azzal , hogy (főleg) mi kicsiny kis hazánkban a legnagyobb boldogságot az okozza, ha mást bántunk..de egy idő után picit unalmassá válik.." - kezdte posztját Krizsán Lili. "Az óriási rehabos poénra meg nem tudtam jókedvűen reagálni, mert bár nem kettő rehab között, de egy előtt állok...úgyhogy betalált..(és ez számomra nem túl mókás..) de persze ezt ő nem tudhatta" - írta még. Hozzátette, nincs szüksége további bántásokra, mert már nem tudnak újat írni az emberek.

"Ja és megértettem ennyiből is... csúnya vagyok, béna vagyok, tehetségtelen, gonosz és társai. Ne pazarold a drága időd regény írásra már nem tudsz újat mondani..." - írta.