Kirzsán Lili anorexája miatt kórházi kezelésre szorul. A Sztárban sztár leszek! énekesnője egyre jobban van, de még hosszú út áll előtte.

A Sztárban sztár leszek! első kiesője, Krizsán Lili a műsor után árulta el, hogy hosszú ideje anorexiával és testképzavarral küzd, ezekkel pedig nem tud egyedül leszámolni. Orvosi segítséget kért, azóta pedig kórházban kezelik. Egyelőre az orvosok sem tudják, meddig kell még maradnia.  

 "Az orvosok még nem tudják, meddig kell itt lennem, de amíg nem vagyok százszázalékos, én sem szeretnék hazamenni" - mondta a Borsnak Lili.

"Picit tartottam tőle, hogy lelkileg megvisel majd, hogy nem a barátaimmal szilveszterezek, de szerencsére annyira jó itt bent a társaság, hogy ez elterelte a gondolataimat" - tette hozzá. Elmondta, sokkal jobban érzi magát. "Sokkal erősebb és energikusabb vagyok! Ha kívülről még nem is látszik, valójában már tényleg rengeteget javult az állapotom" - árulta el.

Krizsán Lili és Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! című műsorbanForrás: Krizsán Lili/Instagram
Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!