Anorexiával kezelik a TV2 sztárját, hosszú ideje kórházi kezelésre szorul

TV2 Krizsán Lili anorexia Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirzsán Lili anorexája miatt kórházi kezelésre szorul. A Sztárban sztár leszek! énekesnője egyre jobban van, de még hosszú út áll előtte.

A Sztárban sztár leszek! első kiesője, Krizsán Lili a műsor után árulta el, hogy hosszú ideje anorexiával és testképzavarral küzd, ezekkel pedig nem tud egyedül leszámolni. Orvosi segítséget kért, azóta pedig kórházban kezelik. Egyelőre az orvosok sem tudják, meddig kell még maradnia.

"Picit tartottam tőle, hogy lelkileg megvisel majd, hogy nem a barátaimmal szilveszterezek, de szerencsére annyira jó itt bent a társaság, hogy ez elterelte a gondolataimat" - tette hozzá. Elmondta, sokkal jobban érzi magát. "Sokkal erősebb és energikusabb vagyok! Ha kívülről még nem is látszik, valójában már tényleg rengeteget javult az állapotom" - árulta el.

Krizsán Lili és Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! című műsorban Forrás: Krizsán Lili/Instagram

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.