Koronavírussal került intenzív osztályra magyar énekes

Lorenzo intenzív osztály koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lorenzo és a felesége még tavaly kapták el a koronavírust. A betegség súlyos lefolyású volt náluk: intenzív osztályra kerültek. 

A népszerű zenész és felesége tavaly kapták el a koronavírust, ami súlyos tüneteket okozott náluk: intenzív osztályra kerültek. A betegség mindkettőjüket nagyon megviselte, de szerencsére már jól vannak, Lorenzo pedig végre visszatérhetett a színpadra.

Korábban írtunk több olyan hírességről, akiket szintén az intenzív osztályon kezeltek. A Farm VIP műsorvezetője, Gáspár Zsolti tavaly feküdt az intenzív osztályon, akinél előbb kezdődő tüdőgyulladást, majd a koronavírust is diagnosztizálták. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt, Csollány Szilvesztert is hosszú ideig kezelték kórházban, ő azonban elvesztette a harcot a koronavírussal szemben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.