Gáspár Zsolti észrevette magán a koronavírus tüneteit, de úgy érezte, otthoni kúrálással nem lesz rosszabbul. Édesapja kérésére végül elment a balassagyarmati kórházba.

Gáspár Zsolti közel egy hete kapta meg a koronavírus elleni vakcina első adagját, de péntek reggel magas lázzal és nagy fájdalmakkal ébredt.

Azzal kezdeném, hogy nem az oltás miatt lettem beteg, a koronavírust már korábban megkaptam, talán éppen egy-két nappal az oltás előtt - mondta a Borsnak Gáspár Zsolt.

Gáspár ZsoltForrás: TV2

"Azt mondták a dokik, hogy ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát, ami most szó szerint ledöntött a lábamról. Ez pech! Hidegrázásom volt, negyvenegy fokos lázam. Az ízületeim úgy fájtak, mintha kalodába lettek volna zárva" –folytatta Zsolti.

Vettem be láz- és fájdalomcsillapítót, de nem segített. Amikor már alig kaptam levegőt, édesapám bevágott az autóba és rohant velem a kórházba, ahol azonnal elvégezték a tesztet, ami pozitív lett, majd CT-vizsgálatra küldtek. Kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, ezért befektettek az intenzív osztályra, ahol infúziót kaptam és oxigénre kötöttek – mesélte Gásár Zsolti, akit egy napal később már haza is engedték.