Kijött a pszichiátriáról Gáspár Győző, de vissza is kell mennie

Forrás: Mokka -
depresszió öngyilkos pánikroham Gáspár Győző öngyilkosság fellépés pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár fellépés miatt jött ki a pszichiátriáról Gáspár Győző, de vissza is megy az intézménybe. A showman bízik benne, hogy megszabadul betegségétől.

"Sokan meglepődtek, hogy koncerteztem a hétvégén, de én ebből élek, ezért jöttem ki két hét után egy kis időre a pszichiátriáról. Attól félek, hogy újra megpróbálom eldobni az életem. Volt már két kísérletem, szedtem be túl sok gyógyszert, próbáltam felvágni az ereimet. A legutóbbi pánikrohamom is olyan erős volt, hogy azt kértem a Jóistentől, vegyen el engem" - mondta a Blikknek Győző, aki nemrég jelentette be, hogy bevonul a pszichiátriára, mert kiújultak a pánikrohamai és a depressziója.

Gáspár Győző attól fél, hogy újra öngyilkosságot kísérel meg Forrás: Mokka


Győző arról is beszélt, mit él át, amikor rátör a roham:
"Halálfélelmem van, a kezem is lebénul, még egy sms-t sem tudnék írni, hogy segítséget kérjek. Hiába értem el sok mindent és mondta nemrég az édesapám is, hogy koncentráljak arra, amim van: szép ház, család, gyerekek. Én ilyenkor egyszerűen nem tudok semmitől boldog lenni, még a családom sem érdekel. Pedig Bea csodálatos feleség, mindenben segített és támogatott akkor is, amikor más asszony már rég feladta volna. Aki nem élt még át ilyet, az nem tudja, milyen érzés ez. Nem olyan, mint egy betegség, amire beveszek egy gyógyszert és elmúlik. Ezt sokan nem értik meg, engem pedig rettenetesen bánt, hogy nagyon sokan csak nevetnek rajtam vagy éppen bántó véleményeket írnak, holott ez nem játék."

Győzike attól fél, hogy újra öngyilkosságot kísérel meg. Volt már két kísérlete: egyszer túl sok gyógyszert szedett be, majd megpróbálta felvágni az ereit. A legutóbbi pánikrohama is olyan erős volt, hogy azt kérte a Jóistentől, vigye őt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.