Friss hírek a Sztárban Sztár anorexiás felfedezettjéről: "Minden téren leépült az életem"

Forrás: TV2 -
TV2 Sztárban sztár Krizsán Lili anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizsán Lili, a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje életveszélyes állapotban került kórházba még tavaly novemberben. Súlyos anorexiája miatt hónapokig kezelték, és igaz, hogy a napokban kiengedték a kórházból, de most újabb kihívások várnak rá. 

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, Krizsán Lili az elmúlt hónapokban rengeteget segítséget kapott, hogy helyreálljon a fizikai és mentális egészsége.

"Hatalmas előrelépés volt, hogy végre tudok és merek enni! A kezelések előtt a gondolattól is rosszul voltam, hogy ennem kell. Most igyekszem minél több fehérjét fogyasztani, hogy megerősödjek. Immáron fogyasztok gyümölcsöket és zöldségeket is" - kezdte a Borsnak Lili, majd hozzátette: "A betegség miatt minden téren leépült az életem. Haza kellett költöznöm Siófokra, hiszen még nem tartok ott fizikailag, hogy munkát tudjak vállalni és fenn tudjak tartani egy pesti albérletet. Eltűntek a barátaim és elvesztettem a munkám. Rájöttem, hogy bár megannyi ember vett körül, ezek látszatkapcsolatok voltak".

Lilit motiválja, hogy a történetével rengeteg fiatalt támogathat.

"Először ijesztő volt ez az egész, de próbálom átadni, amit én magam is kaptam a kezelések során. Erősíteni akarom, akinek szüksége van rám. Rendszeresen tartom a kapcsolatot telefonon és üzenetben is több segítségre szoruló sorstársammal " - mondta Krizsán Lili.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.