A Sztárban sztár leszek! 21 éves versenyzője, Krizsán Lili korábban is őszintén beszélt arról, hogy étkezési zavarokkal küzd. Sajnos a helyzet odáig fajult, hogy kórházba kellett mennie, de Köllő Babett mentoráltja nem adja fel, a gyógyulásra koncentrál. 

Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! versenyzője évek óta anorexiával küzd. A dolog odáig fajult, hogy az énekesnő 44 kilóra fogyott le és lassan arra sem képes, hogy egyetlen falatot is lenyomjon a torkán. Lili Köllő Babett unszolására végül belátta, hogy egyedül nem tud megbirkózni az étkezési- és testképzavarral és kórházba vonult, hogy a gyógyulás útjára léphessen.

Lili most a kórházi ágyából jelentkezett be Instagram oldalán és bár a fotón még nem mosolyog, a bejegyzése alapján tele van tervekkel:

Írtam egy listát 2021-re a céljaimról/álmaimról, amit megszerettem volna valósítani.Picit több , mint 2 hét maradt és még egy utolsó pont hátra van..ami talán a legtöbb fájdalmat okozta az évben.., de ez is ki lesz pipálva..a mosolyom visszaszerzem és soha többet nem adom senkinek,semminek,semmiért... Nagyon sok terv van '22-re... •LILKÓ• nem áll meg..remélem egy hasonlóan fantasztikus év fogja kezdetét venni. (Együtt veletek) ❤️. Szurkoljatok , hogy minden jól menjen... . Végül pedig..továbbra is.."..érzem a hitem, ami elhoz majd minden csodát.. ❣️"

 A bejegyzést természetesen egykori mentora, Köllő Babett is lájkolta és kommentálta:

"Ezt szeretem! A harcos,küzdős Lilkót❤️" - így bíztatta a fiatal lányt. 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!