A TV2 fiatal sztárja a kórházból üzent: "Visszaszerzem a mosolyom..." - Fotó

fotó Köllő Babett Krizsán Lili anorexia kórház Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! 21 éves versenyzője, Krizsán Lili korábban is őszintén beszélt arról, hogy étkezési zavarokkal küzd. Sajnos a helyzet odáig fajult, hogy kórházba kellett mennie, de Köllő Babett mentoráltja nem adja fel, a gyógyulásra koncentrál. 

Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! versenyzője évek óta anorexiával küzd. A dolog odáig fajult, hogy az énekesnő 44 kilóra fogyott le és lassan arra sem képes, hogy egyetlen falatot is lenyomjon a torkán. Lili Köllő Babett unszolására végül belátta, hogy egyedül nem tud megbirkózni az étkezési- és testképzavarral és kórházba vonult, hogy a gyógyulás útjára léphessen.

Lili most a kórházi ágyából jelentkezett be Instagram oldalán és bár a fotón még nem mosolyog, a bejegyzése alapján tele van tervekkel:

A bejegyzést természetesen egykori mentora, Köllő Babett is lájkolta és kommentálta:

"Ezt szeretem! A harcos,küzdős Lilkót❤️" - így bíztatta a fiatal lányt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.