Betegségéről vallott Hayden Panettiere

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
Hayden Panettiere szülés utáni depresszió vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 decemberében született meg a színésznő és Vladimir Klicsko első gyereke. Hayden, aki most vallott először betegségéről, szülés utáni depresszióban szenvedett.

A vasárnap esti Critics’Choice Award vörös szőnyegén nyílt meg őszintén Hayden Panettiere, aki a szülés után nehéz hónapokat élt át.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

„Rengeteg támogatást kaptam, csak így tudtam kijönni a betegségből. Másoknak is azt tanácsolom: soha ne féljenek segítséget kérni. Ha azt érzed, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, mindent sokkal könnyebb megoldani” – mesélte. A színésznő egyébként már visszatért a Nashville című sorozatba, ami szintén azt mutatja, hogy újra a régi formájában van.

Újabb gyerek jöhet világra Czeizel Endre spermájábólhttp://www.life.hu/drlife/20160118-ujabb-gyerek-johet-vilagra-czeizel-endre-spermajabol.htmlCzeizel Endrétől származó ondósejtek várnak beültetésre egy magyar lombikbébi-klinikán. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huMi történik velük? Angelina Jolie után Jennifer Anistonnak is rezegnek a csontjaihttp://www.life.hu/drlife/20160118-angelina-jolie-utan-jennifer-anistonnak-is-rezegnek-a-csontjai-brad-pitt-nejei-romokban.htmlEgy héttel a Golden Globe után ismét igazi ruhaparádé volt a vörös szőnyegen: vasárnap este tartották a Critics' Choice Awards gálát. Azt már megmutattuk, ki miben hódított, egyvalaki mellett azonban nem tudunk elmenni szó nélkül. Dr. Life--"Nagyon kemény… és k...rvára fáj!" - Pataky Attilának elviselhetetlen fájdalmai vannak aranyérműtétje utánhttp://www.life.hu/drlife/20160118-pataky-attilanak-hatalmas-fajdalmai-vannak-aranyermutete-utan.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a zenész pénteken aranyértműtéten esett át, miután decemberben is életmentő beavatkozásra volt szükség nála. Dr. Life--Nádai Anikó és párja így őrzik meg szerelmükethttp://www.life.hu/drlife/20160115-nadai-aniko-es-parja-teljesen-odavan-patrikert-a-kozos-kisfiukert.htmlNádai Anikó elárulta hogyan bírta ki a szülést és miként tudják megőrizni párjával a meghitt szerelmi zónájukat. Dr. Life--Alig áll a lábán a csontsovány Angelina Jolie: a Kung Fu Panda 3 premierjére érkezetthttp://www.life.hu/drlife/20160116-angelina-jolie-csontsovany-a-kung-fu-panda-3-premierjen-alig-allt-a-laban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Brad Pitt legutóbb egyedül gálázott a Golden Globe-on. Akkor Angie nem tartott vele, a Kung Fu Panda 3 premierjét azonban nem hagyta ki. Dr. Life--Burnout a vége, fuss el véle? – A szitu, amikor már csak a kávétenger tartja benned a lelket http://www.life.hu/drlife/20160115-menedzserbetegseg-sokakat-erint-akik-folyamatos-stresszben-elik-a-mindennapjaikat.htmlÁllandó fáradtság, kimerültség, de csak azért is hajtunk és küzdünk a pozíciónkért. Ha folyamatos stresszben éljük meg a napjainkat, előbb-utóbb kiégünk, betegek leszünk, pontosabban beleesünk a menedzserbetegség csapdájába. A 21. század rákfenéjéről a Life.hu szakértője is véleményt formált. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.