Szomorú hírt közölt Bruce Willis családja: szűkösek a lehetőségeik

Forrás: Collection Christophel via AFP/© Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Pimienta - BondIt Media Capital - LDMP/Emmett/Furla/Oasis Films (Efo Fi -
frontotemporális Bruce Willis demencia kezelés
Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd, kezelésére nem sok lehetőség áll a rendelkezésre. Egy szakértő elárulta, hogyan tudnak segíteni egy ilyen betegen. 

Bruce Willis állapotáról családja februárban közölt szomorú hírt, ekkor árulták el, hogy a színész frontotemporális demenciával küzd. A sztár felesége azt is elmondta, hogy a betegség kezelési lehetőségei meglehetősen szűkösek.

Bruce Willis demenciájának kezelésére nincs lehetőség Forrás: Collection Christophel via AFP/© Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Pimienta - BondIt Media Capital - LDMP/Emmett/Furla/Oasis Films (Efo Fi

"Amint azt Bruce Willis családja kiemelte, jelenleg nincs olyan kezelés, amely lassítaná vagy megállítaná a frontotemporális demenciát. Ezért a középpontban az áll, hogy segítsünk a betegségben szenvedőknek a tünetek kezelésében és a mindennapi életben. Ezzel a tragikus valósággal szembesül ma minden egyes betegségben érintett személy, és ezt nem szabad elfogadnunk. Hálásak vagyunk Bruce családjának a diagnózis körüli nyitottságukért – ez nagyban hozzájárul a demencia egy kevésbé ismert formájának az árnyékból való kiemeléséhez, és rávilágít a további kutatási beruházások szükségességére" - mondta Tim Parry szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.