Szingli vagy még és párt keresel? Amikor legközelebb shoppingolni indulsz, mindenképp szerezz be egy hófehér farmert!


Egy fehér naci lenne a sikeres randi kulcsa? Őrültségnek hangzik? Lehet, de az egyik legnagyobb amerikai divatmagazin felméréséből kiderül: van igazság a hófehér nadrág istenítésében. A férfiak számára ugyanis a fehér farmer egyet jelent a szolgálatkészséggel, és még sok mással is: jelzi, hogy épp szabad a pálya - nem menstruálsz. Arra is felhívja a figyelmet, hogy viselője rendben van önmagával, hiszen a fehér kiemeli még a legapróbb testi hibákat is, ráadásul ez a szín feléleszti a férfiúi ösztönöket is.

www.mango.com


Persze nem ajánlatos mindenkinek fehér farmerben gondolkodnia - hiszen divat ide vagy oda, sajnos másként mutat az említett nadrág egy S-es méretű lányon, mint az XL-es combokon. Ha formás virgácsokkal büszkélkedhetsz - mérettől függetlenül -, bátran válassz fehér nadrágot, csak a fazonra ügyelj. Ha harmóniába kerülsz önmagaddal, és ebben az új nadrág is segít, akkor biztos, hogy az első randi nem az utolsó lesz!


A hét legrosszabbul és legjobban öltözött sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110408-a-het-legrosszabbul-es-legjobban-oltozott-sztarja.html Íme Rihanna vadiúj frizurájahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-rihanna-levagatta-a-hajat.html Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html 5 divatos táska 5 különböző nőtípusnakhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110406-5-divatos-taska-5-kulonbozo-notipusnak.html Tönkretették az egykori sorozatsztár melleithttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-tori-spelling-fortelmesen-nezett-ki.html Megdöbbentő mintát tetováltatott magára egy férfi!http://www.life.hu/legytrendi/20110402-megdobbento-mintat-tetovaltatott-magara-egy-ferfi.html Így viseld a szezon egyik legtrendibb lábbelijét!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110401-espandrilles-cipo.html Egy ruha, amit hatvanféleképpen viselhetszhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110401-praktikus-ruhak.html